2777
2789

انقد اذیتم کردن تا مجبور شدم نامزد کنم 

نامزد کردم 3ساله عقدم نامزدم هزاااار بار خیانت کرد زجر کشیدم زنده زنده جون دادم 

خیلیییییی عذاب کشیدم ولی برای دهمین بار بخشیدم 

من هیچی کم نداشتم از اونم سرتر بودم قشنگ تر بودم  من احمق خاک تو سر بخاطر اینکه دنبال گوه بازی ندارع بخاطرش دخترونگیمم به فنا دادم گفتم شاید درست شه من همهههه کار کردم به پاشم افتادم آخر ولی اون دور برش داشت  همشم با زنای سن بالا .... بود 

ولی اون با نامردی ولم کرد رفت

الان تو راه طلاقیم 

مامانم هی تیکه میندازه اذیت می‌کنه 

هزار بارم خودکشی کردم جون سگ دارم انگار

نمیدونم چیکار کنم 

عاشق امام حسین♥️🫀

فعلا فقط درس میخونم 

و کلاس اکستنشن مژه میرم 

می‌خوام یکاری کنم همشونو بسوزنم فقطم با تلاش و موفقیت انتقام بگیرم 

ولی نمیدوووونم چیکار باید کنم 

شما بگید بهم چ کاری کنم

عاشق امام حسین♥️🫀

مادرت اگه مادر بود تو سن ۱۵ شما رو شوهر نمیداد. 

چی بگم عزیزم خدای شمام بزرگه 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی شرایط سختیه ، ولی اینو یه نعمت بدون بچسب به درست یا یه مهارت یاد بگیر از لحاظ مالی مستقل بشی و کم کم ازون خونه بری ، خانواده ات خیلی فرهنگشون پایینه متاسفانه که دخترو سن کم شوهر می دن توقع همه جور سازش و تحمل هم دارند 

بعضی وقت ها میگم خودکشی کنم 

ولی یادم میوفته اگ خودکشی کنم اون دنیا بدتر میشه 

ولی آخه با موندنم که میمیرم تیکه تیکه میشم با بدبختی چطور کنار بیام 

کاش خانواده خوب بودن 

به همه میگم خانوادم خوبن ولی هیچکس نمی‌دونه از غریبه ها این مامانم نبش میزنع بهم

عاشق امام حسین♥️🫀

فعلا فقط درس میخونم و کلاس اکستنشن مژه میرم می‌خوام یکاری کنم همشونو بسوزنم فقطم با تلاش و موفقیت ان ...

همین کاری که داری می کنی بهترین کاره ، دیگم قبول نکن با هر کی از راه رسید ازدواج کنی بزار سنت بره بالاتر پخته تر بشی با یه آدم حسابی ازدواج کن خوشبخت بشی انشالا

فعلا فقط درس میخونم و کلاس اکستنشن مژه میرم می‌خوام یکاری کنم همشونو بسوزنم فقطم با تلاش و موفقیت ان ...

برنامه نویسی یاد بگیر

درآمد زیادی داره

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک