2777
2789

خودم و همسرم و دوتا بچه ۷و۱ ساله دارم.این دوتا ک دائم مریضن از آذر اولی میگیره تا میاد خوب بشه دومی ازش گرفته. تا دومی خوب میشه اولی ویروس جدید میاره و...  .این دوتا مریض نباشن من یا همسرم مریضیم هیچکدوم مریض نباشیم خسارت های سنگین مالی میخوریم تلویزیونمون شکست و سوخت تعمیر رادیاتور چندملیون ی پولی برای شهریه جایی داده بودیم الان میگن دوبرابر شده باید بدین و ...

اینم بگم همسرم کارمنده پولمون حلاله چون خیلی کارش سنگینه و حقوقش هم خیلی نیست. خودمون هم دوتا خوش قلبیم ب پدر و مادرمون و هرکسی در توانمون باشه کمک میکنیم صدقه و  ... هم زیاد میدیم.

نمیدونم چرا اینجوریه ی روز خوش ندیدیم از آذرماه.

جادو هم ک فامیل شوهرم اهلش نیستن طرف خودم یکی دونفر هستن ولی من خیلی بی حاشیه ام و کسی از زندگیم خبر نداره و عکس هیچ جا نمیذارم 

نمیدونم چه حکمتیه داریم له میشیم دونفری همسرم ۶کیلو کم کرده این مدت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نورکاری بکن 

نمیدونم چقدر به فرکانس و ارتعاش و ... اعتقاد دارید

ولی فرکانس شومان زمین رسیده به 75 باید خودمون رو قوی کنیم

با نورکاری معجزه میشه...

زمین رو تو نور تصور کن

و اون نور رو تصور کن تو خونتون

از سرت انتقال بده به کل بدنت و از پاهات منتقل کن به زمین

اگه بچه 12 سال و پایین تر داری

نورکاری رو بهش یاد بده واقعا عالیه

و معجزه می بینی...

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

مثل من .از آذر بچم مریض شد بعد خودم تا دم مرگ رفتم با اینکه امسال واکسن انفولانزا رده بودم .شوهرم کارش رو عوض کرد ۸۰میلیون سنوات گرفت.تمامش شد مخارج دکتر و بیمارستان تازه ۲۵تومن هم از بابام گرفتم ‌.سه ماهه ک مریضی از خونمون بیرون نمیره .سه ماهه سرفه بچم قطع نمیشه .باز از پریروز خودم تا مرز خفگی دارم سرفه میکنم حالی ک از جام بلند شم ندارم .مامانم اومد کمکم اونم فشارش رفت بالا قلبش مشکل پیدا کرد یک هفته هم اون توی سی سی یو بود .الآنم مریضه .نمی‌دونم چی بگم خواهر از اول آذر من هرروزم با گریه و تپش قلب گذشته 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏
نورکاری بکن نمیدونم چقدر به فرکانس و ارتعاش و ... اعتقاد داریدولی فرکانس شومان زمین رسیده به 75 باید ...

ینی بخاطر فرکانس زمینه که مشکلات میاد تو زندگیمون؟

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
ینی بخاطر فرکانس زمینه که مشکلات میاد تو زندگیمون؟

فرکانس بالاست

باید قویتر بشیم تا هم فرکانس باشیم

راهش هم نور کاری هست...

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم