2777
2789
عنوان

تبدیل دوس پسر به شوهر 📸عکس حلقه

8299 بازدید | 201 پست

سلام خواستم از تجربه ام به دخترای مجرد بگم 

چجوری دوس پسرم تبدیل به شوهر داره میشه:

من قیافم معمولی هست خوشگل نیستم اون هم معمولیه البته

هیچ وقت  از خونوادم پیشش نه خوب گفتم نه بد گفتم

خودمو وابسته خونواده و مطیع خونواده نشون ندادم

همیشه خوشحال نبودم از دیدنش معمولی بودم(حالا تو دلم عاشق این بودم ببینمش)

چون پسرا از دخترایی که برای دیدنشون شادن و تموم روز بهشون فکر میکنن خوششون نمیاد

دوست دارن ،دختر  به اهدافش هم فکر کنه نه اینکه همش از بیکاری بهش فکر کنه

پسرا از دخترای با آرایش زیاد خوششون نمیاد همیشه پیشش معمولی میرفتم

برای اینکه فکر کنه آشپزی بلدم یه وقتا براش غذا درست میکردم

همیشه تو حرفام یجورایی خطابش میکردم که انگار  قهرمانه  هیچ وقت خارش نمی‌کردم بهش تا الان فوش ندادم،مردا از زن هایی خوششون میاد که ازشون تعریف کنن یا اینکه بهشون امید بدن

پیشش بودم استرس نمی‌گرفتم پسرا از دختر استرسی خوششون نمیاد یا پیشش پر رو نبودم

این ها چیزای خیلی ساده ای هستن ولی با همه اینا داره تبدیل به شوهر میشه ،اینا رو رعایت کردم

الان هم عکس حلقه دیروز که برام خرید براتون می‌فرستم یکم پول دیگه هم داشت یه پلاک هم گرفت😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه 🥳🥳

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

خلاصه ای مفید از کتاب زنان زیرک😂

خوشبخت بشین عزیزم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

هیچ وقت خارش نمی‌کردم بهش تا الان فوش ندادم
هیچ وقت خوارش نمی کردم بهش تا الان فحش ندادم. 

اینجوری خوندم یک لحظه فکر کردم هیچ وقت نمی خاریدی دوست پسرتو  

امیدوارم همیشه عاشق هم بمونید و باعث پیشرفت همدیگه در زندگی باشید. 

مبارک باشه قشنگم خوشبخت ترین باشی 💞

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435