2777
2789
عنوان

مجازی شدن و حقوق مفت معلمان

618 بازدید | 51 پست

یک تاپیک بود هنوز داشتم درد دل میکردم بسته شد 

نصف حرفام موند میدونم قراره خیلی بریزید سرم ولی دلم میخواد بقیه حرفامو بزنم 

لطفا اینهمه یه طرفه پشت معلم بدنگید چون بهرحال اونا هم زحمت کشیدند ، با ماده ۲۸ و.... کاری ندارم که دل خود معلم ها هم از اونا پره 

ولی دولت هم برا وضع آموزش کار نمیکنه چون مجبور نیست که 

اگر دل دولت می‌سوخت ظرفیت دانشگاه فرهنگیان رو زیاد میکرد 

نه که سال ما کلا هفت نفر گرفت 

و بودند رتبه های هشتصد و... که نتوانستند بیان و بعد از چهار سال که اومدیم سرکار گفتند شهرتون ۲۰۰ معلم کم داره 

خب آیا دولت نمی‌توانست برآورد کنه که موقع رفتن به دانشگاه ۲۰۰ نفر بگیره ؟!!

ولی در جواب باید بگم خیر مگه مجبوره که از هجده سالگی استخدام رسمی کنه و حقوق بده و بیمه کنه وقتی می‌تونه آزمون استخدامی بگیره و پول بگیره و از طرفی افراد سی چهل ساله رو استخدام کنه که مجبور نباشه خیلی زیاد بهشون حقوق بده بعد بازنشستگی و هم دیگه عمری ازشون نمونده که مجبور باشه حقوق بده و..

لطفا اینهمه نامردانه معلم ها رو قضاوت نکنید خیلیا برای این جایگاه تلاش کردند و سال ها درس خواندند ولی وقتی می‌بینند اولیا میگند ناراضی هستید استعفا بدید اونایی که پشت درند بیان 

فکر کردید اونایی که پشت درند چی بلدند 

بخدا که تدریس معلمی هم هنر میخواد همه چیز آزمون استخدامی نیست 

بدی اینه برا معلمی هرکسی از راه میرسه می‌تونه آزمون معلمی بده از بنا گرفته تا منشی و....

و تخصص ازش گرفته شده ولی ایا در حوزه های دیگه هرکس هرکسی استخدام میشه؟!

وقتی خودمون قدر معلم هایی که زحمت کشیدند به اینجا رسیدند رو نمی‌دونیم بایدم بنالیم از وضع خراب جامعه و...

طفلک معلما با حقوق ده تومن 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

درسش و خوندن معلم شدن الان شما بگو حقوق مفت

شما ام میرفتی میخندی حقوق مفت میگرفتی

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر بعضی چیزا نباید واقعا بحث کرد 

نباید هم اهمیت داد 

تا یادددم میاد سر معلمی،پرستاری همممممیشه بحث بوده 

گاهی کنارش پزشکی میومده و میرفته 

اما همیشه همین دوتا بودن و باقی شغل ها تو دنیای دیگه 

مهم نیست واقعا 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

شغل معلمی را اون معلمهایی که از جاهای دیگه فارغ التحصیر شدند و نباید معلم میشدند، خراب کردند.

وگرنه معلمی شغل انبیاس و معلم خوب واااقعا نعمته.

اگه به حقوق مفت گرفتنه، کارمندهای بانک در رده ی اولند.

فقط معلم ها نیستن این جماعت کلا جاش باشه با همه شغلایی که نیاز به تحصیلات واستخدام دارن مشکل دارن از دکتر و پرستارش بگیر تا کارمندو معلمش !! چرا ؟ چون فک میکنن اونی که سرکاره حق اینو خورده رفته و پول مفت میگیره !