2777
2789

ازدواج دوممه همکلاسم بود اوایل فکر کردم بخاطر خودم از همه چیز دورم میکنه کم کم گفت حق نداری با فامیلات رفت آمد کنی آدمای هیزی ان گفتم اشکال ندار واقعا بینشون هیز بود بعدش گفت دوستات رو کنار بزار نباید باهاشون حرف بزنی مثل خرابا بری کافی شاپ و رستوران از درس خوندن منعم کرد بخاطرش دیگه سرکار نرفتم از همه چیز و همه کس دورم کرده تو خونه اسیرم میگه هرچقدر میخوای برات خرج میکنم هرچی میخوای برات میخرم اما خودم میبرمت چه دلیل داره زن بره اینور اونور من نجاتت دادم🥲 ببینین دیشب چی بهم گفته شات میزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقدی یا عروسی؟

عروسی دیشب ماموریت بود بهش پیام دادم بزار آزمون دکترا شرکت کنم یا برم کارآموزی رشته ام حداقل سطحم بره بالاتر رزومه بگیرم که بحث بالا گرفت اینطوری گف

نمیدونم واقعا نه فکر نمیکنم فقط بشدت کنترل گره

باید ببریش دکتر بفهمی 

کسی ک پارانوئید داره کنترل گر هست اعتماد ب هیجکس نداره همه آدما بد میبینه حس میکنه میخان بهش آسیب بزنن

فک نکنم کنترل گر باشه 

بهتره هرچی زودتر ببریش پیش روانشناس خیلی خوب وگرنه زندگیت جهنمه

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

باید ببریش دکتر بفهمی کسی ک پارانوئید داره کنترل گر هست اعتماد ب هیجکس نداره همه آدما بد میبینه حس م ...

نه اگه پارانویید داشت کلا رفتارش همین بود اما فقط نسبت به منه بدبخت اینطوریه حتی به خواهرشم گیر نمیده

نه اگه پارانویید داشت کلا رفتارش همین بود اما فقط نسبت به منه بدبخت اینطوریه حتی به خواهرشم گیر نمید ...

عزمزمه کسی پارانوئید داره تنها آسیب کسی میبینه ب طرف خیلی نزدیک 

منم نگفتم قطعا داره طبق تجربه ایی برای خودم پیش اومد گفتم شاید داره

بهرحال حتی شخصیت کنترل گر داشته باشه باید درمان شه وگرنه روز ب روز محدودتر میشی 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

عزمزمه کسی پارانوئید داره تنها آسیب کسی میبینه ب طرف خیلی نزدیک منم نگفتم قطعا داره طبق تجربه ایی بر ...

دیشب بهش گفتم طلاقم بده و موافقت کرد صبح دیدم سرکار رفتنی پیام داده انگار نه انگار دیشب اون حرفا بمن زده🥲🙂