2777
2789
عنوان

بعد اینهمه از خود گذشتگی این حقم نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 47 پست

منم همینطوری بودم تا میگفتم فلان کار گنم میگفت گمشو از زندگیم بیرون ت لیاقت نداری😂

من چندسال جنگیدم تا درمان شد 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب بهش گفتم طلاقم بده و موافقت کرد صبح دیدم سرکار رفتنی پیام داده انگار نه انگار دیشب اون حرفا بمن ...

دقیقا بحث میکنه دعوا میکته فحش میده تهدید میکنه بعدش جوری رفتار میکنه انگار اتفاقی نیفتاده 

کسی اگر فقط به دوست حساس باشه چی ؟ رو فامیل نه

پارانوئید جوریه ی نفر نیس حقیقا ب همه عالم آدم بدبینن حتی شریک زندگیشون 

درکنارش کلی اخلاقای غیرنرمال دارند 

چیکارکردی بمنم بگو.ما با عشق شروع کردیم خیرسرم

اول باید قبول کنه ک‌مریضه و درمان نیاز داره 

بعدش روانشناس خوب ببریش 

اول باید قبول کنه ک‌مریضه و درمان نیاز داره بعدش روانشناس خوب ببریش

تا زمانی قبول نکنه مریضه حتی پیش روانشناس ببری فایده نداره

اون‌اول باید قبول کنه ک دارخ بتو آسیب میزنه و همین قبول کردن سخته براش و برای توم سخته 

دقیقا بحث میکنه دعوا میکته فحش میده تهدید میکنه بعدش جوری رفتار میکنه انگار اتفاقی نیفتاده

من چیز خاصی هم بهش نگفتم بهش پیام دادم آخرشبی بعد گفت بگو چرا ناراحتی منم میدونسم گفتنم دردی رو دوا نمیکنه امتناع کردم هی اصرار کرد بگو خب تا حلش کنم آخرشم اینطوری گفت .میخوای بری با رفیقات زیر خوابت کنن بری ولگردی بری سرکار به بمالنت واس دو هزار خب من چرا اینهمه درس خوندم🥲

تا زمانی قبول نکنه مریضه حتی پیش روانشناس ببری فایده ندارهاون‌اول باید قبول کنه ک دارخ بتو آسیب میزن ...

حتی درصدی قبول نداره میگه جامعه خرابه و من ازت دارم محافظت میکنم

تا زمانی قبول نکنه مریضه حتی پیش روانشناس ببری فایده ندارهاون‌اول باید قبول کنه ک دارخ بتو آسیب میزن ...

چون بپذیره روند درمانش اکی میشه 

البته اگ خدای نکرده پارانوئید داشته باشه باتوجه ب درجه پارانوئیدیی داره بعضیا قابل درمان نیست