2777
2789
عنوان

چقد دوران بلوغ سخته 😕

82 بازدید | 3 پست

یادمه ۱۲ سالم بود سینه ام دراومده نه زیاد ولی از حالت تورم بیشتر بود . بعد همه دوستام ماماناشون براشون نیم تنه می خریدن منم هیچی نداشتم بخاطر اینکه مشخص نشه غوز میکردم 😭

مامانا هوای دخترتونو داشته باشین تو این دوران

از همه نظر هواشو دارم ولی اعتراف میکنم دوره بلوغ دخترا واسه مادرا هم خیلی سخت و پرمسئولیته🥲

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....

اره مامانا تو این دوران دخترا خیلی حساسم من خودم مامانم برام نیم تنه می‌خرید در صورتی که من فقط چند ماه میتونستم نیم تنه بپوشم بعدش برام تنگ شد هرچی هم بهش میگفتم تنگه میگفت بهونه نیار خودم با پول تو جیبی هام که جمع میکردم برای خودم قایمکی یه سوتین خریدم😢از ترس مامانم قایمش میکردم😅🤣😭ولی نمی‌زارم دخترم این احساساتی رو که من تجربه کردم تجربه کنه🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هممون کم و بیش این دوران رو تجربه کردیم ناراحت نباش..منم خواهر بزرگم تو خونه مقنعه می‌پوشید منم چون اون الگوم بود میپوشیدم کسی هم زیاد حمایتمون نمیکرد..حالا دل خودم راضی میکنم میگم اشکال نداره خوبه ک مریضی لاعلاجی چیزی نداشتیم