2777
2789

من ۹۰ کیلو شدم بخاطر افسردگی موقع عقد ۷۰ بودم

همه بهم میگن عروس چاقالو

میتونید یه راهکار تصمیمی برای کاهش وزن حداقل ۱۲ کیلو بهم بدین؟ خوااااهش میکنم

التماس میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱. **تغذیه سالم**:

- **غذاهای پرپروتئین و فیبر**: مصرف پروتئین و فیبر به افزایش سیری کمک می‌کند. منابع پروتئین شامل گوشت کم چرب، ماهی، تخم‌مرغ و حبوبات است.

- **کاهش مصرف قند و چربی‌های اشباع**: این دو عامل می‌توانند به افزایش وزن کمک کنند.

- **میوه‌ها و سبزیجات**: مصرف مقدار زیادی میوه و سبزیجات می‌تواند به کنترل وزن کمک کند.

۲. **فعالیت بدنی**:

- **ورزش منظم**: حداقل ۳۰ دقیقه ورزش در روز را هدف قرار دهید. پیاده‌روی، دویدن، یا دوچرخه‌سواری می‌تواند شروع خوبی باشد.

- **تمرینات مقاومتی**: وزنه‌برداری یا تمرینات مقاومتی می‌تواند به ساخت عضله و افزایش متابولیسم کمک کند.

۳. **سلامت روانی**:

- **مدیریت استرس**: تکنیک‌های مدیتیشن، یوگا یا تمرین‌های تنفسی می‌توانند به کاهش استرس کمک کنند.

- **پشتیبانی اجتماعی**: صحبت با دوستان یا مشاوران می‌تواند مفید باشد.

۴. **نوشیدن آب کافی**: نوشیدن مقدار زیادی آب به کاهش احساس گرسنگی و افزایش متابولیسم کمک می‌کند.

۵. **تنظیم خواب**: خواب کافی و منظم به تعادل هورمون‌ها و کنترل وزن کمک می‌کند.

همچنین، بسیار مهم است که با یک پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید تا برنامه‌ای مناسب و شخصی‌سازی شده برای شما تهیه کنند. به یاد داشته باشید که کاهش وزن یک فرآیند زمان‌بر است و صبر و پایبندی به برنامه بسیار مهم است.

به عنوان یه نوعروس چرا باید افسرده باشی؟ اول ریشه ی این مشکلت رو پیدا کن بعد مشکل وزنتم حل میشه

مادرم فوت کرده💔 هیچ جوره نمیتونم از افسردگی در بیام

چقد زیاد !!

خب باید با آگاهی وزن کم کنی اول اینکه حرف بقیه اهمیتی نداره

بعد اینکه از تکنیک ۹۰ ثانیه استفاده کن اگر ذهنت میگه فلان چیزو بخور تو ۹۰ ثانیه تصمیم بگیر نخوری اما آروم آروم مثلا اگر ۱۰ بار در روز این اتفاق افتاد دو تاشو انجام بدی برنده ای 

بعد اینکه چشمتو رو نتیجه ببند و فقط روزتو با رژیم به‌ ثمر برسون و اینکه پیاده روی ۴۰ دقیقه در روز و حرکات کششی با اگاهییییی