2777
2789
عنوان

سه ماه بعد عروسیمه همه بهم متلک میندازن

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 46 پست

عزیز دلم اول تسلیت میگم بهت واقعا 

روحش شاد و در ارامش باشه الهی

دوم اینکه چقدر واقعا شعور ندارن کسایی که میدونن چه غمی و تجربه کردی 

به جای اینکه همراهیت کنن اینطوری حرف میزنن و رفتار میکنن

و سوم اینکه اگه بتونی هر روز برقصی بدون هم لاغر میشی

هم مامانت خوشحال تره دخترشو شاد و سالم و سر حال و تو لباس عروس ببینه

و چهارم اینکه این تروماها زمان بر هستش که درست بشه

و همراهی خودت و همسرت و در کنارش حتما مشاور نیاز داری که با تکنیک بتونی از پس این غم بر بیای 

و در اخر اینکه به خودت فشار نیار.خودتو دوست داشته باشه و با هر وزن و شگلی بودی تو لباس عروس لذت ببر ازش و این وزن و هیکل هم جزوی از روزهای زندگیت بدون و شکر کن سلامتی و میتونی برش گردونی..دهن مردم و نمیتونی ببیندی میفهمم که خودت جقدر از این موضوع ناراحتی و غصه میخوری .ولی من انقدر لاغر بودم بهم میگفت عین ک   و   ن   مرغ میمونی و فلان

بعد ۳ سال بیماری و درد و مشکلات گذروندم و دیدن ادمهایی کا چقدر کورتون مصرف کردم و زجر کشیدم ولی فقط چاق شدنمو دیدن و حالمو بدتر کردن

منم خیلی غصه میخوردم 

هیچی تنم نمیشه و ادم خودش اذیت میشه

ولی الان که چند ماهه خداروشکر خداروشکر بعد ۳ تا جراحی حالم بهتره فقط دیگه شکر میکنم گه سالمم و میگم کم کم وزنمم برمیگرده

مادر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.