2777
2789

سلام.

من یه پسر چهارساله دارم و یه پسر ۹ ماهه

دقیقا بعد از زایمان دومم بی اعصاب ترین آدم رو زمین شدم.کوچیکه امان نمیده به اولی برسم.

قبلش چقد باهم بازی میکردیم میرقصیدیم.

ولی‌الان همش سر طفلکی بچه توپ و تانک میشم.

پسر اولم اصلا به حرفم گوش نمیده لج میکنه الکی گریه میکنه داداششو‌اذیت میکنه.میزنه.هولش میده. هیچی نمیزاره دست بزنه همه رو میگیره پرت میکنه. کلا انگار تازه تازه حسادتش گل کرده 

هرچی تذکر میدمم بی فایده س.

دیگه عصبی میشم داد میزنم سرش.

داد معمولی نه ها.طفلکی بعدش میشینه چقد گریه، میاد سمتم که مامان بیا آشتی...منو‌ببخش

امروز عصبی شدم بچه رو‌پام خوابیده بود.پسر بزرگمم الکی گییر داده بود بهونه الکی و‌ گریه و  جیغ...

یه مشکلی م با همسرم داشتم که ذهنمو درگیر کرده بود.

دو دستی انقد زدم تو سره خودم که بابا ولم کن چیه اعصابمو خورد کردب بعدشم نشستم گریه.

حالم دیگه از خودم بهم‌ میخوره .

احساس میکنم یه آدم وحشی شدم یه مادره نا لایق.‌نمیدونم چیکار کنم.‌دلم هم‌برا بچه طفل معصومم میسوزه هم خودم

میخاستم اقدام کنم بذا بچه دومم 

ولی میبینم باید بیشتر فک کنم 

نمیدونم چی بگم ولی شوهرم میگه آدم نباید بچه بیاره تا زمانی که مطمعن بشه که حتما میتونه از پس همه چی بربیاد،  بقول تو که هم به بچه ها ظلم بشه هم اعصابه خودمون داغون بشه 

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اینکارا رو میکنی به این فکر کن که تمام وجود این بچه را کردی سرکوب شدگی و وقتی بزرگ بشه تمام اینا میشه مریضی اعصاب 

مثل منی که الان دارم با دارواعصاب سر وکله میزنم 

چرا؟چون پدر و مادرم عصبی بودن 

لایق مادری نبود همش صداشو مینداخت تو سرش 

شمام سعی کن وقتی باهمسرت دعوات میشه فقط با همسرت دعواکنی بچه ها رو قاطی نکن حتی از لج شوهرت تقصیری ندارن بچه ها 

کارما پس میدی عزیزم 

وقتی اینکارا رو میکنی به این فکر کن که تمام وجود این بچه را کردی سرکوب شدگی و وقتی بزرگ بشه تمام این ...

راست میگی 

مثه خوده من که از بچگی انقد جنگ و دعوا دیدم که الان اصلا اعصاب برام نمونده💔

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

زمانی که میخوای عصبی بشی نفست و حبس کن و بعد سه بار نفس  عمیق بکش.و سکوت کن 

با برنامه ریزی کار هاتو انجام بده.که سرت زیاد شلوغ نشه.

روزی ده بار باید به بچه بگی که تو خیلی خوبی و به هر طریقی ازش تعریف کن.

وقتی دعواش می‌کنی بعدش بغلش کن که عزت نفس بیشتر بشه

روزی چند بار بوس و بغلش کن.

روزی حتی شده نیم ساعت از تایم روزت رو بزار برای بچه بزرگتر و با اون بازی کن.

و...

.

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
زمانی که میخوای عصبی بشی نفست و حبس کن و بعد سه بار نفس عمیق بکش.و سکوت کن با برنامه ریزی کار هاتو ...

شات گرفتم😍💕

شات گرفتم😍💕

جلوی بچه هیچوقت کار اشتباهش رو جلوی پدر یا کسی تعریف نکن بچه عصبی و اعتماد بنفسش میاد پایین.

کار های خوبش رو به پدرش  وقتی از سرکار اومد جلوی بچه تعریف کن ...

هر از گاهی یه جایزه براش درنظر بگیر حتی شده خوراکی شکلات ...که خیلی دوست داره حتی اگه اینکار رو انجام نداده بگو بابت اینکه برادرت رو امروز نزدی جایزه ی تو هست یا مثلا چون امروز با برادرت بازی کردی و مراقبش بودی و... کم کم خودش اینکار ها رو انجام میده که توجهت رو جلب کنه بلکه بهش جایزه بیشتری بدی.به این طریق کم کم لجبازی کنار می‌زاره.