2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 80 پست
چرا خواهر بچه داری خودت...آرامش داشته باشید تا تکیه گاه خانواده باشی....شاید چیزی دیگه خوشحال نکند ش ...

ای خواهر شما میدونی وقتی میرم تو خیابون دخترا روک میبینم با خواهر یا دوستاشون چقد گرمن قلبم درد میگیره ک جاش کنارم خالیه وقتی همه استوری از خواهرشان میزارن تو خودم چقد میشکنم واشک میریزم میدونی خاطره هاش دارم وجودمو میسوزونه من اگ همسرم نبود الان پیشش بودم بخاطر پدرومادروبچه وهمسرم هست بخدا بزور موندمه روزای من همیشه سردوزمستونیه

اومدن خونمون ده روز موندن و سه روز اخر خواهرشم دعوت کرد و نمیدونم بهش اونجور ک باید خوش میگذشت نگذش ...

چقد نفهمن ده روز مونده مهمونم دعوت کرده طلبکارم هست

کاش روزی برسه که غم نباشه💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کار کردی مگه شدی قاتل جانی؟؟؟؟

بخدا نمیدونم میگه سالاد درست نکرده و اخم کرده و برنجش دون بوده مرغش نپخته بوده رو همه چی ایراد گذاشته خونش کثیف بوده و از این چرت و پرتا 

بخدا نمیدونم میگه سالاد درست نکرده و اخم کرده و برنجش دون بوده مرغش نپخته بوده رو همه چی ایراد گذاشت ...

سکوت کن

بگذر 

اما یادت نره تو یه ملکه هستی.....

خیلی وقته بزرگ شدی....

زمان همه چیز را عوض میکند.

مهربانی باز می‌گردد 🤍

ای خواهر شما میدونی وقتی میرم تو خیابون دخترا روک میبینم با خواهر یا دوستاشون چقد گرمن قلبم درد میگی ...

وای قلبم درد گرفت از امضات منم دوتا دختر پشت سرهم دارم همه بهشون میگن دوقلو

هر وقت دلت گرفت بگو....کنارت هستم عشقم...

مممنونم واقعا بابت محبتی ک بهم دارید خدا حفظتون کنه قشنگم ببخشید ک ناراحتتون کردم خودمم موندم تو کار خدا حالم اینقد بده ک سر سفره سرمو مبندازم پایین ویواشکی اشک میزیزم همسرم میگ چته میگم خستم دیگ نمیکشم من آدم این دلتنگیا نیستم با صدای بلند گریه میکنم وحرف میزنم آروم نمیشم دارم دق میکنم دارم میمیرم  همه یبار دورازجونتون میمیرن  من هر ثانیه دارم میمیرم 

مثلا بگم ببخشید ناخواسته شمارو ناراحت کردم

نه

اخه مگه ایراد بنی اسرائیل گرفتن هم جای توجیه داره...‌

ول کن

فقط احترام بزار 

از گربه سر دیوار گرفته تا  رفتگر محله  

احترام ادب 

شخصیت خودت را برسون

مهربانی باز می‌گردد 🤍

بگو مهمونین میهونم به خونه زندگی طرف چیکار داره اگه از اول آشپزیت رو دیدن دلیل نداره ایراد بگیرن

مولا فک میکنه من از قصد غذا رو اینجوری درست میکنم در این حد مریضم یا خودش فکرش مریضه