2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 80 پست
نهاخه مگه ایراد بنی اسرائیل گرفتن هم جای توجیه داره...‌ول کنفقط احترام بزار از گربه سر دیوار گرفته ت ...

اره واقعا کاراش عجیبه بعد جالبه بخاطر اینا ب شوهرم گفته با دوتا بچه طلاقش بده اصلا باورم نمیشه انقد قلبم درد گرفت ک حد نداشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کردی و چجوری

خو سیاست داشته باش والا با قهر و لجبازی هیچی خوب نمیشه من خیلی قهر میکردم باهاش دعوا داشتم ولی دیدم درست بشو نیست و پایه زندگیم هم خراب میشه سعی کردم بکشونم طرف خودم تا مطیعش کنم ک خداروشکر جواب هم گرفتم

مممنونم واقعا بابت محبتی ک بهم دارید خدا حفظتون کنه قشنگم ببخشید ک ناراحتتون کردم خودمم موندم تو کار ...

خوب گوش کن

لطفا 

خوب به من گوش کن

فردا صبح زندگی خودت را می سپاری به شوهر یا هر کی میدانی...

یه جعبه شیرینی و گل بگیر....

برک سر خاک خواهرت.....

اینقدر گریه کن...حرف بزن....درد و دل کن....تا خالی بشی....خالی خالی....

بعد هم گل را برگ برگ کن.

با هر برگ به خواهرت قول بده هر وقت یادش افتادی.. خیرات بدی برای خواهرت روحش شاد بشه یه ذکر حضرت یونس را میخوانی...

بعد شکر گذار خدا میشی..که فرزندی داری که بهت میگه مادر... 

برو شیرخوارگاه یا خانه های بچه های بی سرپرست یه بچه را از راه دور پول بده و سرپرستی کنید برای شادی روح خواهرت...

بدان اینقدر عزیز هستکه بعد از مرگش دنیا هم دعاش میکند.....

آرام میشی...

آرام......

بعد خبرم کن من هم شاد بشم

مهربانی باز می‌گردد 🤍

نه بابا عزیزم اینچ حرفیه چند سال فرقتون بود چیشد اخه چرا فوت کردن البته اگه ناراحت نمیشی بگو اگه دوس ...

روزی ک قرار بود هموببینیم گاز گرفتش وفو ت کرد.وقتی بردنم تو مراسم ختمش نمیدونستم هرکی بهم می‌رسید می‌گفت تنها شدی دیگ خواهر نداری نمیدونستم چ خاکی توسرم ریخته شد بدجور وابسته به هم بودیم

روزی ک قرار بود هموببینیم گاز گرفتش وفو ت کرد.وقتی بردنم تو مراسم ختمش نمیدونستم هرکی بهم می‌رسید می ...

روحش شاد باشه من ک متاسفانه حس خواهر داشتن ندارم ولی همیشه حسرتش رو داشتم انشاله روحش اون دنیا شاد باشه قشنگم خیلی سخته خیلی غمی بزرگ تر نی

خوب گوش کنلطفا خوب به من گوش کنفردا صبح زندگی خودت را می سپاری به شوهر یا هر کی میدانی...یه جعبه شیر ...

ممنون بابت راهنمایی عزیزم من سرخاکش میرم گریه میکنم آروم نمیشم حتی همسرم یشب بردم خونه ای ک زندگی می‌کرد ب همسرم باگریه میگفتم ت روخدا درخونه روبزن صابخونه اجازه بده برم تو واحدشون شابد دلش برام  برحم اومد گذاش برم داخل

روحش شاد باشه من ک متاسفانه حس خواهر داشتن ندارم ولی همیشه حسرتش رو داشتم انشاله روحش اون دنیا شاد ب ...

مممنونم ازتون ت روخدا ببخشید اگ ناراحت شدین خودم دارم میمیرم دیشب ی جایی بودم یکیو دیدم چشمش تقریبا  شبیه چشای خواهرم آتیش گرفتم