2777
2789

میتونم بگم شیش روزه کمر درد شدید دارم 

یعنی ن میتونم بشینم ن میتونم بخوابم دارمممم واقعا میمرمم کسی دست به کمرم میزنه می‌خوام گریه کنم 

تو ی روز چهار تا قرص میخورم تا رو پام بمونم دیگه تازگی غذام نمیتونم بخورم آنقدر حالم بده 

هرچقدرم به خانوادم میگم میگن سردی کرده کمرت چیزی نیست ببند خوب میشه ولی خوب نشدد دیگه میبندمم دردش بدتر میشه 

یکی میگه قلنج کردی 

نمی‌دونم میخوای پریود شی 

ولی بچها آخه هرچی بود تا الان باید تموم میشد دردش هی بدتر میشه ن کبود شده ن باد کرده هیچی ولی دارههههه میکشتم 

بنظرتون مهره های کمرم جا ب جا شده؟ یا شکسته؟ ممکنه؟ 

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیسک کمر

بابا من ۱۸ سالم بزور شده چ جوری دیسک کمر از این چیزا نداشتم اصلا خیر سرم ی تولد رفتم پنجشنبه آمدم خونه تا امروز دارم زجر میکشم

برو دکتر حتما

میترسم برم به خدا بگن بخاطر سرماعه ضایع بشم چون خانوادم اصلا قبول نمیکنن ولی به خدا شبا اصلا خواب ندارم آنقدر دردم شدیده 

عزیزم اگر شکسته بود نخاع ات آسیب میدید نشکسته ولی احتمالا جابجایی داره حتما برو دکتر خیلی مهمه

جا بجاییی و چجوری درست میکنن؟

حوله گرم کن بزار روش ،کیسه آب گرم بزار ، ببین یه بار کیسه آب سرد بزار بعدش آب گرم ،اگه دیسک باشه بهت ...

به خدا فایده ندارع 

من دیسک ندارم مطمعنم چون ول نمیکنه دردش ی دقیقه ام قطع نمیشه

ماساژ بده پا و کمرت رو با روغن سیاهدونه و روغن زیتون و روغن بادام تلخ و بادام شیرین ، اگه ماساژور دستی یا برقی دارین بگو واست بزنن ، واسه کمردردت برو دکتر عمومی مسکن تزریق می‌کنه خوب میشی ،ممکنه گرفتگی کمر باشه

...