2777
2789

الان 4ساله نامزدیم احتمالا سال بعد عروسی باشه تو حرف زدنا گف میخوام بیارمش پیش خودمون انصافا راضیم تو یه حیاط باشیم ولی دیگه تو یه سرویس دلم رضا نیس چجوری بهش بگم که ناراحت نشه اخه خیلی وابستست، ممنون میشم نظر بدید بلکه یه راه چاره شه❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همینو بهش بگو 

بگو چ اشکال داره حیاطمون مشترک باشه یا مثلا خونه دو طبقه یا واحد کناری باشه اتفاقا خوبه 

اگه دیدی نگرفت منظورتو واضح بهش بگو ک توی ی خونه سخته برام من روم نمیشه پیشش لباس راحتی باز بپوشم یا شاید اون خودش هم معذب باشه بالاخره مهمون میاد کسی میاد شما هم تازه عروس دامادین سخته

بگو تو ی حیاط مشکل نداری هرچند من همونم قبول نمی کردم ولی تو ی واحد بگو دلم می نواد واست خوشگل کنم اول زندگی خلوت کنیم باهم این جوری هرسه معذب میشیم

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

بگو واحد جدابگیره واسش تویه ساختمون باشید فقط مطمئن باش تو یه خونه زندگی کردن باعث میشه حرمت ها ازبی ...

قراره خودش، بسازه حرمت که نمیره چون فامیلیم و جای مادربزرگمه فقط و کامل من اذیت میشم چون هرچقدرم خوب باشه تهش مادر خودم نیس

قراره خودش، بسازه حرمت که نمیره چون فامیلیم و جای مادربزرگمه فقط و کامل من اذیت میشم چون هرچقدرم خوب ...

هرچقدرم خوب باشه ها یه مشکلاتی پیش میاد که کلا رابطه خودتو شوهرتم داغون میشه

خوشبختی یه احساس درونیه...