2777
2789
عنوان

چه غلطی کردم حرف دلمو زدم ب شوهرم😔

475 بازدید | 25 پست

کاش زبونم لال میشد هیچی نمیگفتم انقد تحقیرم کرد انقد حرفای بد زد که دلم میخواد بمیرم بچه ها شوهرم دو ساله داره دوتا خانومو همراه خودش سر کار می بره یعنی سرویس شونه و در قبالش پول میگیره رو یکیشون چون قبلن ازش تعریف کرده بود حساس شدم و تو دلم مونده بود امشب سر حرفو باز کردم و گفتم یه روز رفتنی دنبالشون منم ببر اونم گفت می برمت ولی یهو نبینیشون به من بد بین بشی گفتم مگه چطورین یهو قاط زد که آره تو به من شک داری و فلان و دعوا راه انداخت فکر کنین دوساله دارن با یه ماشین میرن و میان اما من حتی نمیدونم چه شکلین شما بودین چه میکردین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی 

من وایمیسم رفتنی بره 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

عجب.. چرا باید همسرت همچین برخوردی میکرد!!!!!.. مردا چ عوضی شدن بخدا.....

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

یعنی کنجکاو نمیشی ببینی کین

نه واقعا نه 

شش ساله شده با ی خانم رفته ماموریت نه میپرسم کیه چند سالشه خودش میگه با خانم فلانی قرارها برم ماموریت منم میگم بسلامت 

یا با آقا 

یا چندتا خانم 

حتی ی بار می‌گفت نصف شب ک با خانم فلانی تو جاده بودیم تاریک بود می‌گفت از اینه ک چشمم میخورد ب پشت می‌دیدم این چشاش بازه میترسیدم گفتم خانم فلانی بخوابین خیالتون راحت می‌گفت خانمه گفت آنقدر شیفت شب وایمیسم شبا نمیتونم بخوابم 

کلا اعتقاد دارم مردی ک سر و گوشش بجنبه تو گاوصندوقم کرم میریزه

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

ب من میگه مریضی

اگر شوهرمن اینکارو بکنه میدونه اصلا دیگ بهش اعتماد نمبکنم.. میترسه از این غلطا جرات نداره.. حتی کسی بهش پیام بده  فورا میگه.. شاید برای اینه کسبو نداره 

. اگر کسی داشت دیگ هیچ.... مریص نیستی اتفافا عاقلی... زنا بی دلیل حساس نمیشن 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

مردا دست پیشو میگیرن پس نیوفتن منم شوهرم یه سری خواست کولی بازی دربیاره بخدا نشستم رو شکمش نزاشتم دهن باز کنه 

والا هر کاری میخوان میکنن آخرم ما مقصر میشیم 

البته من شوهرم میدونه بخوام کاری کنم حریفم نمیشه خودشم خدایی آدم خوبیه ولی در چون میدونه وحشیم خیلی رعایت میکنه