2777
2789
عنوان

حسادت دیگران

97 بازدید | 12 پست

سلام دوستان،من دختر دل پاک و ساده ایم،آرومم.بعد هر وق کسی بم حسادت میکنه یا نیش و کنایه میزنه برای این که حرصش درارم یا خودمو اذیت نکنم چیزی نمیگم به روش نمیارم.بضیا فک میکنن نمیفهمم حتا😂باید چکار کنم با حسادت و بیشعوری دیگران؟

همه فک میکنن بقیه بهشون حسودی میکنن کی هستین اخه مگه کبم کارداشیان؟

نهههه،مثلا من نماینده ورودیمون بودم همه زحمتا روی دوشم بود بعد یکی از همکلاسیا میرفت خود شیرینی پیش استادا که من نمایندم

یا یه همکلاسیم میدونست با یه نفر حرف میزنم عمدا از روی حسادت رفت با پسره رفیق شد.

یا من چون رانندگی میکنم بضیا که رانندگی نمیکنن ماشین ندارن تیکه از روی حسادت میندازن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همیشه به روشون نمیارمبعد فاصله میگیرمولی اونا فک میکنن من به روشون نیوردم نفهمیدم

ببین اتفاقن باید به روش بیاری و جوابشون رو بدی ، و گرنه فکر میکنن نفهم تشریف داری یا به قول معروف تو باغ نیستی ، محترمانه جواب بده و سعی کن از روش دوری و دوستی استفاده کنی ، محبت و احترام هم بهشون نزار

زمانی به جوابشون میرسن که ناراحتیت رو بببینن ، قراره تو با آرامش جواب بده ، مثلا یکی از کنایه هاشون ...

من اندامم خیلی خوبه پام تو پره

یکی دختر خیلی چاقی بود از روی حسادت جلوم میگف پای کسی ک چاق بشه لاغر کردنش کار فیله،من باشگاه میرفتم

این دختره روانی بوداااا روانی

من اندامم خیلی خوبه پام تو پرهیکی دختر خیلی چاقی بود از روی حسادت جلوم میگف پای کسی ک چاق بشه لاغر ک ...

وقتی سکوت میکنی ، یعنی حرف طرف مقابل رو قبول کردیم. میتونستی در جوابش با لبخند و غرور بگی ، خیلیا آرزو دارن پاهای تپل و خوش فرم داشته باشن ولی خدا به همه این نعمت رو نداده