2777
2789
عنوان

بابت موضوعی خیلییییییی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 33 پست
بله الحمدلله اون نکرانی به خیر گذشت.ولی یک نگرانی دیگه برام به وجود اورده‌اند و دلم رو شکسته‌اند. اگ ...

خدارو شکر بخیر گذشت

مطمئن باشید خدا جواب دل شکسته شما رو می‌ده

حتما واستون دعا میکنم انشالله اینم بخیر بگذره بانو⚘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. نه تهران مراجعه نکردم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

اسی حلالم کن و ببخشم.....

اشتباه کردم،معذرت میخام.....

سعی کنیم الگو باشیم نه درس عبرت...... با کتاب و مطالعه اندیشیدن را یاد بگیر نه اندیشه ها را.........اگه با نظراتم مخالف بودی،بیخیال شو.......بهترین باشیم نه به دنبال بهترینها.....ادب مثل عطره هم برای خودت خوبه هم برای دیگران.....