میشه خواهش کنم از ته ته دلتون دعا کنید خدا به خیر و عافیت بگذرونه و قلبم در عافیت شاد بشه...
واقعا مضطر هستم...
به دعاهای شما اعتقاد دارم...
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الهی سلامت باشی و خدا تو همه لحظات زندگی دستتو بگیره. آمین.
سلام دوست عزیز. واقعا ممنونم. رحمت به پدر و مادرت. ممنون که اینقدر خوبی.
الهی در این شب نیمه شعبان، خدا و اهل بیت برات دعا کنند. ممنونم.
منم خوبم میگذرونم دیگه هر از گاهی میام به تاپیکات سر میزنم میبینم چیز جدیدی نیست میرم دیدم تو تاپیک انلاینی خیلی خوشحالم شدم خانوادمم خوبن جانم خداروشکر از شما چه خبر چیکارا میکنی
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
ولی یک نگرانی دیگه برام به وجود اوردهاند و دلم رو شکستهاند. اگر دلت خواست برام دعا کن به خیر بگذره
سلام عزیزم. بله الحمدلله اون نکرانی به خیر گذشت.ولی یک نگرانی دیگه برام به وجود اوردهاند و دلم رو ش ...
شکرخدا.چشم عزیزم
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
ولی یک نگرانی دیگه برام به وجود اوردهاند و دلم رو شکستهاند. اگر دلت خواست برام دعا کن به خیر بگذره