2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما با مشاور یا بزرگتر درمورد ترست از زایمان حرف بزن

ترسم از اینه که مادر خوبی ندارم 

یدفعه بهش گفتم اگه تو حاملگی ویار داشته باشم

نتونم غذا بپزم تو برام می پزی 

گفت نه به من چه 

همین الانم که مجردم بیمارستان بستری بشم

خودم تنها میرم همرام نمیاد 

چجوری تنها برم زایمان کنم 

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼

چون از بچه داری می ترسی ازدواج نمیکنی؟وا اینم شد دلیل؟؟اونایی که خارج از کشور تنها هستن و خونوادشون پیششون نیست چطور بچه بزرگ می کنن؟من خودم تو شهر دور از هیچ فکو فامیل دوتا بچه بزرگ کردم اینقد ضعیف نباشین اعتماد به نفستونو ببرین بالا بگین من از پس خودم بر می یام

ترسم از اینه که مادر خوبی ندارم یدفعه بهش گفتم اگه تو حاملگی ویار داشته باشمنتونم غذا بپزم تو برام م ...

مگه خدا نیست. 

من دوران لگاوج کرونا زایمان کردم هیچکی نیومد هیچکی بیمارستان نیومد. مهم نیست که. 

دعا کن مرد خوبی داشته باشی

حالا تو اول شوهره رو پیدا کن بعد غصه بچه دارشدنت رو بخور الان خیلی از آقایون تمایل به بچه ندارن انقد ...

همین دو ماه پیش خواستگارم 

به خاطر بچه منو نخواست 😭

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼