2777
2789
حتی خود پسر رو هم نمیشه قبل ازدواج شناختچه برسه به مادرش بعدم دخترا که حق انتخاب ندارن باید بشینن تا ...

🗿🗿🗿🗿🗿با احترام چه طرز فکر مضخرفی 

اتفاقا اونی که انتخاب می‌کنه دختره. 

اونی که جواب مثبت یا منفی میده و انتخاب می‌کنه دختره 

پسرا میرن خواستگاری تا شاید توسط یکی انتخاب بشن 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

من از خدامه بچه دار نشم پسرا همه ازدواج می کنن که بچه دار بشن

کی گفته همه مردا ازدواج میکنن که بچه‌دار شن🗿

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانواده طرف که نمیان بچه رو بزرگ کنن یا به جای من حامله بشن و زایمان کنن

ترست بی مورده . بابا زمان قدیم زنها چن تا بچه میبستن پشت کمرشون شالی میکاشتن مزارع کار میکردن اونوقت این زمان با این همه امکانات باز غر میزنی؟ :/ خودم سنم کمه اما مسائل رو این حد بزرگش نمیکنم واقعا یه غول ساختی تو ذهنت

توکل به خدا کن،  خودش بعدا مراحل بارداری و زایمان و بچه داری رو برات سهل و آسون میکنه و نیروی کمکی میفرسته.  خدا خودش سبب ساز هست،  توکل کن به خدا.  

خیلی ها پرستار خصوصی گرفتن واسه توی بیمارستان و روزهای اول زایمان توی خونه.  

ترست بی مورده . بابا زمان قدیم زنها چن تا بچه میبستن پشت کمرشون شالی میکاشتن مزارع کار میکردن اونوقت ...

قدیمی ها به تربیت بچه و زندگی و آینده ش زیاد بها نمیدادن 

اینکه آدم بتونه بچه رو درست تربیت کنه سخته

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼

عزیزم ادمایی که توافق میکنن بچه دار نشن کم نیستن 

بخاطر این موقعیت هارو از دست نده

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️