2777
2789
عنوان

9 سال اختلاف سنی داریم ولی وضعش خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 91 پست
هرکدومو برداشتی اون بکیو بده من

😂

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو گویا از حسابداره خوشت اومدهمیشه شماره مدیر عمال رو بدی ببینم پرسنلی چیزی کم و کسر نداره به خدا کا ...

اینو بدون اکثر تاپیک اینجا واقعی نیست

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

قول بهت میدم هر چه اختلاف سنی بیشتر باشه احترام بیشتری بهم دارید

منو شوهرم ۴سال اختلاف سنی داریم اصلا انگار مال این زمونه نیست بخدا همش میگم اصلا چطوریه

چیزی به اسم عذر خاهی و عذاب وجدان تو وجودش نیس

ناراحت کردنمون براش مهم نیس عصبی بشه هر حرفی میزنه

اصلا نمیگه بیا بشینیم بگیم ببینیم دردمون چیه

اختلاف سنی زیاد خوبه دیدم که میگم

من بودم اون یکی رو برمیداشتم کسی که خودش تلاش کرده به جایی رسیده نه با پول پدرش

ولی مسئله که هست با خانواده اش میونه خوبی نداره جوری که تا چند جلسه رو خودش میخواد بیاد میگه مامان شما میخوان بیان همراهتون بیان ولی من تا یسری توافقات نرسیم و صحبت هایی نکنیم به خانوادم اصن نمیگم هیچیو 

دیگه گفت حداقل یه جلسه دیگه باهم صحبت کنیم بعدش به خانوادم میگم. در کل کاری به خانواده اش فک نکنم داشته باشه 

9سال که چیزی نیس من اینجور خاستگارا فقط تو نی نی سایت میبینم

یعنی چجوری خب شما میگی 9 سال چیزی نیست بعد خواستگار با این اختلاف سن نی نی سایت فقط می‌بینید آخر چی 😭

قول بهت میدم هر چه اختلاف سنی بیشتر باشه احترام بیشتری بهم داریدمنو شوهرم ۴سال اختلاف سنی داریم اصلا ...

اونقد زیادم خوب نیس مامان بابای من 11 سال اختلاف سنی دارن الان مامانم 50 سالشه میخواد بره تفریحات بعد بازنشستگی ولی بابان 60 سالشه حوصله بیرون رفتن نداره