2777
2789
عنوان

9 سال اختلاف سنی داریم ولی وضعش خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 91 پست

چرا باید به حرفای مردم اهمیت بدی😐وقتی میتونی یه زندگیتو خوب داشته باشی اگه با یکی هم سن خودت ازدواج کنی طول میکشه به چیزایی که میخوای برسی! اطرافیانم با همسن خودشون ازدواج کردن و به نشکل خوردن سر این مسئله 

منو نانزدم 13سال اختلاف داریم هنه چی خوبه خدارو شکر باید روحیه و اخلاقتون به هم بخوره اختلاف سنی کشکه خاهشا به حرف این تی نی سایتیا گوش نکن که میگن ازدواج نکن صد تا دلیل بیخود میارن  و... 

ناشناس من🫀🦋 https://daigo.ir/secret/4766024875    آدونتاس کلمه ایرلندیِ و به معنای احساس بی قراری و ناامنی به خاطر آدم‌ها و مکان‌های غریبه و ناآشنا🙂❤️‍🩹.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من و شوهرمم اختلاف سنیمون ۹ ساله

مامان بابا من هم 9 سال اختلاف دارند مامانم هی میگه این قدر بده و فلان البته بابا من بروز تر از مامانم خداییش و اینکه اون ناسازگاری ها بخاطر شخصیت هاست و ربطی به سن نداره 

این اختلاف سنی برای شما مسئله درست نکرد؟ بقیه حرفی نزدند بهتون؟ 

69 حسابداره ولی خونه ماشین لوکس داره بخاطر باباشاون یکی مديرعامل شرکته و وضع اش بهتره

من بودم اون یکی رو برمیداشتم کسی که خودش تلاش کرده به جایی رسیده نه با پول پدرش

ناشناس من🫀🦋 https://daigo.ir/secret/4766024875    آدونتاس کلمه ایرلندیِ و به معنای احساس بی قراری و ناامنی به خاطر آدم‌ها و مکان‌های غریبه و ناآشنا🙂❤️‍🩹.

9سال مگه زیادهههه،، من باهمسرم 9سالو6ماه فاصله داریم، خداروشکر مشکلی هم نداریم.. 

ببین از اخلاق باکدوم اوکی هستی و کدوم بامعرفتو خانواده دوسته، زیاد تحقیق کن جانم

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

مگه بحث اختلاف سنی فقط این که خودت باهاش مشکلی داری یا نه؟

گاهی باید ببینی طرف چرا دنبال اختلاف سنی بیشتر از هفت ساله

من حس میکنم تعداد قابل توجهی اش بخاطر اینکه نگاه خیلی سنی به زن دارن

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
مامان بابا من هم 9 سال اختلاف دارند مامانم هی میگه این قدر بده و فلان البته بابا من بروز تر از مامان ...

عزیزم شما که قبلا تاپیک در مورد نامزد عقدیت زدی!

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.