2777
2789
عزیزم گویا بلد نیستی جای حقیقتم بگی امثال شما مردمو از همون کلمه ی الله ای که گفتی زده میکنن و هرچ ...

گلم الله خیلی مهربونه حتی مهربون تر از مادر اما من چیزایی ک دونستوم گفتم

❤️میشه به نیت دلم واسم یه صلوات بفرستین❤️
دقیقا کی گفته جراحی زیبایی گناهه؟خودت گفتی اگه بری عمل ینی گفتی خدا نمیدونسته به من چی بده و...خب فک ...

حرف منو نگرفتی...مشکل و مریض بودن زمین تا آسمون فرق داره با فرد سالم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی شما میگین ب چیزی ک خدا داده نباید دست زد خب بیماری رو هم خدا میده یعنی نباید درمان شه

ملت حرفو منو متوجه نمیشن😏😏

مریضی با زیبایی فرق داررررررررره

حرف خوبی زدی آفرین...زیبایی ک خود خدا داده کسی نگفته حرام...زیبایی برای شوهر بهترین ثوابه اما این ک ...

سر جمع میخوای بگی توی زیبایی ذاتی دست نبرین چون خدا بد سلیقه نیست و حکمت میدونه

ولی توی مشکلا و بیماریاتون دست ببرین و عمل کنین چون علم خدا ناقص بوده حالا خودمون یه کاری باید کنیم

دست بردار 

اصن تو راس میگی

اون بهشت زورکیتم برا خودت

میگن یه روزی امام زمان ظهور میکنه که ادمایی جلوش وایمیستن و نمیشناسنش که تادیروزش ادعای دینو دیانتو حلالو حروم میکردن برا مردم

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
سر جمع میخوای بگی توی زیبایی ذاتی دست نبرین چون خدا بد سلیقه نیست و حکمت میدونه ولی توی مشکلا و ...

اره حق باشماس عزیزم...

اما ی کلاس تفسیر برو تا بدونی

گلم الله خیلی مهربونه حتی مهربون تر از مادر اما من چیزایی ک دونستوم گفتم

عزیز اطلاعاتت کمه

ببین ثواب یا صواب  که نمیکنی هیچ

گناهم میکنی

همین یه ذره علاقه ای که به خدا و پیغمبر تو دل مردمه رو بالاغیرتا نگیر 

خدا کی  و کجا گفته  عمل  زیبایی  نکنید؟ 

بعضی ها  دیگه  از خدا سختگیر ترن 

قربون بزرگیت خدا خوب شد بعضی ها جای  تو نیستن 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
عزیز اطلاعاتت کمه ببین ثواب یا صواب  که نمیکنی هیچ گناهم میکنی همین یه ذره علاقه ای که به ...

ربطی ب چیزی نداره کم یا زیاد اما فقط این ک جراحی زیبایی درســــت نیس وسلام

ملت حرفو منو متوجه نمیشن😏😏 مریضی با زیبایی فرق داررررررررره

وقتی جفتشو خدا بده هیچ فرقی نداره

وقتی تو یه کار خدا نباید دست زد

توی کار دیگشم نباید دخالت کرد

با زبون خودت میگم

بیماری رو هم خدا داده

حکمت و صلاحش بوده.چرا باید دست زد؟خدا به کسایی بیماری میده که میخواد اون دنیا مقرب تر باشن.بیماری گناه ادمو میریزه....

زیبا نبودنم یه بیماری درست میکنه به اسم خودکم بینی که روحی ام هستو از هرچیزی بدتره

یه کم فکر گلم

خیلی کامنت جالبی بود. نظری راجع به ش ندارم.اظهارنظر رو به کاربرها واگذار میکنم. چون به تجربه تو ای ...

عزیزم تو درس گرفتیو من نگرفتم

پشت دستمو داغ میکنم دیگه بیشتر از یه کامنت وارد این بحثا نشم

وقتی جفتشو خدا بده هیچ فرقی نداره وقتی تو یه کار خدا نباید دست زد توی کار دیگشم نباید دخالت کرد ب ...

انسان عقل داره مریضی رو خدا درمان داده اما نگفته برین چهره هاتونو عوض کنین...درسته حتی با ی سر درد ناچیز گناه ادم میریزه اماااا من دیدم کسایی ک فقط میرن واس زیبایی...

از کجا میدونی نرفتم خیلی تخصصی تر و معقولتر از تو؟

اگ رفته باشی باید بهتر از من بدونی حتی میدونی خود کار آرایشگری درس نیس...استادتون کیه ؟؟؟تا ب استادمون بگم شاید بزرگا همو بشناسن...البته فرهنگ و ذهنیت هرکس فرق داره ...

من میخونم و عمل میکنم اما هستن ک تفسیر میدونن و عمل نمیکنن ک این خودش ی عذاب داره در اخرت 

انسان عقل داره مریضی رو خدا درمان داده اما نگفته برین چهره هاتونو عوض کنین...درسته حتی با ی سر درد ن ...

خوب میکنن میرن

زندگی خودشونه

هیچ منکری هم نمیکنن که نیاز به نهی از منکر داشته باشن

پس واجب نیست حرف بزنی