2777
2789
عزیزم تو درس گرفتیو من نگرفتم پشت دستمو داغ میکنم دیگه بیشتر از یه کامنت وارد این بحثا نشم

من گفتم چیزی ک میدونستم...عزیزمی چرا خوب تا هرکس بخونه بدونه چی ب چیه

❤️میشه به نیت دلم واسم یه صلوات بفرستین❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب میکنن میرن زندگی خودشونه هیچ منکری هم نمیکنن که نیاز به نهی از منکر داشته باشن پس واجب نیست ح ...

البته ک هرکس زندگی خودشه اما بعضیا نمیدون عزیزم

❤️میشه به نیت دلم واسم یه صلوات بفرستین❤️
میشه بگی کجای قرآن گفته ک عمل زیبایی گناهه؟چرا مردمو از دین زده میکنین 

بابا من رفتم فتواها رو دیدم

۹۰ درصد علما فقط گیرشون رو این بود جراح مرده یا زن

نگاه و لمس حرام نباشه

(حالا باید از مردامون بپرسیم نگاه حرام به بینی چجوریه🤔)

براخود بیمارم نوشتن ضرر جانی و بدنی نباشه

اشکالی نداره

من نمیدونم این چی میگه

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
البته ک هرکس زندگی خودشه اما بعضیا نمیدون عزیزم

دختر چرا نمیفهمی من چی میگم

هیییچ جا نگفتن حرااام

جایی نهی از منکر لازم میشه که فعل حرام صورت گرفته باشه

وقتی نگرفته اشتباهه میایی تو تاپیک مردم سلیقتو  و عقاید شخصیتو به اسم دین میذاری

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
ینی من موندم تو اعتماد به نفست😞😞تو خیفی خدایی یه کتابی چیزی چاپ کن بده بیرون

😂

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
اگ رفته باشی باید بهتر از من بدونی حتی میدونی خود کار آرایشگری درس نیس...استادتون کیه ؟؟؟تا ب استادم ...

تا اینجا تاتو و شغل ارایشگری و ارایش و عمل زیبایی حرامه

دیگه چیا حرامه؟

عزیزم این چیزایی که تو داری بهش میگی حرام اگر نباشن زن و از مرد نمیشه تشخیص داد

خداوند زیباست و زیبایی را دوست دارد

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
اگ رفته باشی باید بهتر از من بدونی حتی میدونی خود کار آرایشگری درس نیس...استادتون کیه ؟؟؟تا ب استادم ...

استادت کیست؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...