2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم ینی دستکاری تو کار الله...مگ ک خدایی نکرده تصادفی چیزی باشه وگرنه گناهه

چ حرفیه

زیبایی شد حرام؟پس بعضیا که ذاتن زیبان چی میشه؟

اونوقت همین زیبایی اگه برای دل شوهر و رضایت اون باشه میشه مستحب و حلال؟

اگه بخوایم بگیم کسی که بینیش زشته و عقابی دست میبره تو کار خدا چون خدا همه رو حتی زشتترین دماغارو هم زیبا افریده !!!یعنی توهین به سلیقه ی خداس؟!!

اونوقت اگه یکی بیماری جسمی داشته باشه.قلبش .کلیش و... اونم اگه دست ببرین میشه توهین به علم خدا؟؟

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
گناه؟؟؟؟؟؟؟؟ این دیگه فتوای جدید که جراحی زیبایی گناه!!!

بنظرت چیزی ک خدا بهت داده و تو بگی نه من ی جور دیگ دوس دارم ینی نعوذب الله ک میگی خدا تو نتونستی اینجور بسازی من خودم میرم اینجوری درس میکنم حالاهرکجا و ب هرنحوی...

❤️میشه به نیت دلم واسم یه صلوات بفرستین❤️
چرا مگ انرژی منفی دادم...فقط حقیقتو گفتم 

عزیزم گویا بلد نیستی جای حقیقتم بگی

امثال شما مردمو از همون کلمه ی الله ای که گفتی زده میکنن

و هرچیزیو حروم میدونن

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
بنظرت چیزی ک خدا بهت داده و تو بگی نه من ی جور دیگ دوس دارم ینی نعوذب الله ک میگی خدا تو نتونستی این ...

خیلی کامنت جالبی بود.

نظری راجع به ش ندارم.اظهارنظر رو به کاربرها واگذار میکنم.

چون به تجربه تو این سایت بهم ثابت شده که بحث کردن با امثال شما بی فایده است.

خدايا شكرت.
بنظرت چیزی ک خدا بهت داده و تو بگی نه من ی جور دیگ دوس دارم ینی نعوذب الله ک میگی خدا تو نتونستی این ...

یعنی اگر خدا به شخصی یه بیماری مثل سرطان داد ..یا نوزادی با بیماری قلبی ..باید دست رو دست گذاشت ؟؟؟درمان یعنی مخالفت با خواست خدا

وقتی یک زن دیوانه وار با تو صحبت میکنه خوشحال باش چون سکوت یک زن نشانه پایان توست
عزیزم گویا بلد نیستی جای حقیقتم بگی امثال شما مردمو از همون کلمه ی الله ای که گفتی زده میکنن و هرچ ...

دقیقا همینه ..آنقدر افراطی ها خون به جگر ملت کردن  که اوضاع مملکت شد این. .مردم و از همه چی متنفر کردن ..از خدا.پیامبر . مسجد همه چی 

وقتی یک زن دیوانه وار با تو صحبت میکنه خوشحال باش چون سکوت یک زن نشانه پایان توست
چ حرفیه زیبایی شد حرام؟پس بعضیا که ذاتن زیبان چی میشه؟ اونوقت همین زیبایی اگه برای دل شوهر و رضایت ...

حرف خوبی زدی آفرین...زیبایی ک خود خدا داده کسی نگفته حرام...زیبایی برای شوهر بهترین ثوابه اما این ک بری ابرو تئتو کنی و بهش حالت بدی گناه حتی اگ شوهر بخواد باید با شوهرت صحبت کنی اونم منطقی...کلیه و قلب عزیزم خوبه خودت داری میگی ک اگ مشکل باشه ک اشکال نداره حتی اگ عمل بینی کنی اونم این ک مشکلش حاد باشه و تصادفی و ضربه ای نه ک بینی سالمو بری عمل کنی 

حرف خوبی زدی آفرین...زیبایی ک خود خدا داده کسی نگفته حرام...زیبایی برای شوهر بهترین ثوابه اما این ک ...

ینی من موندم تو اعتماد به نفست😞😞تو خیفی خدایی یه کتابی چیزی چاپ کن بده بیرون

لطفا برای به دست اوردن سلامتیه من و همسرم یه صلوات بفرست،ممنون مهربون
یعنی اگر خدا به شخصی یه بیماری مثل سرطان داد ..یا نوزادی با بیماری قلبی ..باید دست رو دست گذاشت ؟؟؟د ...

حرف منو نگرفتی عزیزم...من نوزاد خودم بیماری قلبی داشت عمل کردم ....من میگم زیبایی نه ک خدایی نکرده کسی مریض باشه 

اگ از رو هوا حرف زدم خودت بگو 

دقیقا کی گفته جراحی زیبایی گناهه؟خودت گفتی اگه بری عمل ینی گفتی خدا نمیدونسته به من چی بده و...خب فک کن سرطانم خدا داده چهفرقی داره

بعدم خدا به ادم عقل داده ازش استفاده کنه به هرجا خواست برسه

لطفا برای به دست اوردن سلامتیه من و همسرم یه صلوات بفرست،ممنون مهربون