2777
2789
اره عزیزم ینی دستکاری تو کار الله...مگ ک خدایی نکرده تصادفی چیزی باشه وگرنه گناهه

گناه؟؟؟؟ این فتوای جدید واسه جنابعالیه؟؟

خواهشا خواهشا انقدر دین و به اون شکلی ک خودتون میخواید تغییرندین.. اینجوری مردم هرروز بیشتر فاصله میگیرن از دینشون

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 
اهل سنت هستید؟ اهل تشیع فتاواشون متفاوت از صحبتهای شماست...

افرین بهتون.ما بعد از این همه بحث متوجه نشدیم شما متوجه شدین .اگر دوستان متوجه شده بودن کسی بحث نمیکرد.خودشونم اشاره نکردن

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینه ..آنقدر افراطی ها خون به جگر ملت کردن  که اوضاع مملکت شد این. .مردم و از همه چی متن ...

به این میگن اسلام ایرانی! اصن هدفشونم با اسلام ناب محمدی فرق میکنه😊😑

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 
گناه؟؟؟؟ این فتوای جدید واسه جنابعالیه؟؟ خواهشا خواهشا انقدر دین و به اون شکلی ک خودتون میخواید تغی ...

عزیزم ایشون سنی هستن و تو دین خودشون چیزی که گفتن جایز نیس نه تو دین ما

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
ملت حرفو منو متوجه نمیشن😏😏 مریضی با زیبایی فرق داررررررررره

ببین عزیز 

نمیشه جای دیگران فکر کرد و نسخه پیچید 

شاید بنظر شما سلامتی واجبه و با جون ادما در ارتباطه 

اما شاید یکی مثل من اگه همزمان هم صورتم مشکل داشته باشه و هم زانوم

حاضر باشم برای صورتم برم زیر تیغ تا برای درد زانو 

البته خودم تا بحال عمل زیبایی نداشتم اما ادما با هم فرق میکنن.

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
افرین بهتون.ما بعد از این همه بحث متوجه نشدیم شما متوجه شدین .اگر دوستان متوجه شده بودن کسی بحث نمیک ...

من حدس زدم... دقیقا برای همین پرسیدم استادشون کی هست...

می خواستم مطمئن بشم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

من دوستان اهل سنت دارم...

البته الان نسل جدیدشون پایبندی شون کمتر شده. اما به من گفته اند که حتی برداشتن ابرو برای خانم ها هم از مصایق دست بردن در خلقت خداست و جایز نیست در فتواهای آخونداشون...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من دوستان اهل سنت دارم... البته الان نسل جدیدشون پایبندی شون کمتر شده. اما به من گفته اند که حتی بر ...

وای سخته چقد .

من فکر میکردم دین اسلام سختگیرترینه

بازم یه چیز جدید یاد گرفتم به لطف شماها

البته دینامون که یکیه.. مذهبشون فقط مرسی😘

اره درسته🌹

عزیزان این دوستمون اهل سنت هستند... علمای اهل سنت در مورد اعمال زیبایی و تتون و غیره چنین فتواهایی د ...

دوست قدیمی خیلی نظرهایی روکه میذاریدپخته ودرسته خیلی لذت می برم وقتی پست های شما رو می خونم واقعا با حوصله واحترام جواب می دید💝💝💝 

دوست قدیمی خیلی نظرهایی روکه میذاریدپخته ودرسته خیلی لذت می برم وقتی پست های شما رو می خونم واقعا با ...

متشکرم. شما لطف دارید

اره عزیزم ینی دستکاری تو کار الله...مگ ک خدایی نکرده تصادفی چیزی باشه وگرنه گناهه

عزیز دلم اینکه شما از خودت داری فتوا میدی گناهش بیشتره.  با این برداشت های سطحی مردم رو از دین زده نکنید. 

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین