2777
2789
عنوان

امروز به چشم زخم ایمان آوردم

605 بازدید | 26 پست

دختر من حدود یکساله که روانشناس داره.

مشکل خاصی نداره بیشتر برای این میریم که یه نفر با علم و آگاهی کمکش کنه و کنارش باشه.

البته اکثرا میدونن که دختر من فرزند خونده هست.

امروز توی مطب بودیم دخترم پیش دکترش بود و من اینجا توی سایت میچرخیدم.

یه عزیزی تاپیک زد بی حوصلم افسردم حال ندارم از خونه بیرون برم شماها در چه حالین؟ کجایین؟

من که کاش زبونم لال میشد گفتم مطب مشاور دخترم هستم، خانم وقت روانشناس دارن.

استارتر نوشت کاش منم میتونستم برم پیش روانشناس.

همسرمم توی راه بود که بیاد مطب.

۱۰ دقیقه بعد از کامنت من توی اون تاپیک همسرم با چشم ورم کرده و کبود اومد مطب

گفتم چی شده گفت ۵ دقیقه پیش از ماشین پیاده شدم افتادم زمین اینجوری شدم

چشمش افتضاح شده

واقعا از اون ساعت تا الان توی شوک هستم

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفم

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

واقعا اینا روبه هم ربط میدی😑

واقعا ربط داشت 

۵ دقیقه نشده این اتفاق افتاد 

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
چه ربطییییی داره ای خداااا

امیدوارم هیچ وقت بهت ثابت نشه