2777
2789
عنوان

امروز به چشم زخم ایمان آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 26 پست
کاش خودتم بری روانشناساین مشکلی که داری رو بهش میگن تفکر جادویی

منم مثل شما فکر میکردم ولی امروز بهم ثابت شد واقعا چشم زخم وجود داره

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
وااااای چقد بد ایشالله زودتر خوب بشه دیگه کوچیکترین چیزی راجب زندگیت ب کسی نگو

چشمش باز نمیشه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دوتا اصلا بهم ربطی نداشتن دورازجون باید اتفاقی واسه دخترتون میفتاد ولی من خودم اعتقادی به چشم زخ ...

منم تا همین ۴ ساعت پیش بهش اعتقاد نداشتم

حالا این اتفاق رو نمیدونم اما منم واقعا ایمان دارم به چشم زخم.

داشتیم میرفتیم عروسی همسایمون برگشت گفت کجا میرید گفتیم عروسی گفت خوشبحالتون من دارم بچمو میبرم دکتر ما همش تو راه بیمارستانیم،به خدا اسی چند ساله یه آب خوش از گلومون پایین نرفته پشت سرهم دفترچه تمدید میکنیم و یه مریضی هایی به وجود اومده برامون که اشکمونو دراورده از کلیه و چشم بگیر تا هرچی که فکرشو کنی.

واقعا آدمو از پا میندازه چشم و نظر

حالا این اتفاق رو نمیدونم اما منم واقعا ایمان دارم به چشم زخم.داشتیم میرفتیم عروسی همسایمون برگشت گف ...

من تا همین ۴ ساعت پیش معتقد نبودم

با اینکه همه میگفتن زندگیت توی چشمه

ولی امروز وقتی بعد از کامنت من توی اون تاپیک همسرم با این جشم اومد توی مطب شاخام دراومد. از شوک هنوز درنیومدم

کتک نخوردن احتمالا ؟ اگر واقعا افتاده زمین ببرید دکتر .

دروغ نداره بهم بگه که.

لباسش خاکی بود

رفتیم دکتر

گفت شکستگی نداره کمپرس یخ بزار

الهی زودتر سلامتیشونو بدست بیارن واقعا بده

ممنونم

❤️

خون مردگی صورت همسرم خیلی زیاد شده

هستین عکسشو بزارم

چکار کنم دوباره بریم دکتر یعنی؟