2777
2789
عنوان

غذا بدون روغن

260 بازدید | 23 پست

شوهرم رفت بیرون یادم رفت بگم روغن نداریم  تا اون هم بیاد خونه ساعت ۹ میشه 

نمیتونمم زنگ بزنم بهش لطفا نگید زنگ بزن بگو بخره 

من مرغ و فلفل دلمه و هویج و رب و ادویه کاری و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه رو با آب جوش گذاشتم بپزن‌ 

به نظرتون بدون روغن بد نمیشه ؟ ظاهر و بوش که خوبه 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عالی میشهکره نداری؟!از این کره های کوچیک رستورانم خوبه اگه داری میتونی اخر یکم بریزی داخلش ولی هم ...

نه شانس من هیچ خوراکی چربی نداریم 🗿

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

نه منم بدون روغن میپزم بهترم میشه

هی درشو باز میکنم نگاش میکنم رنگ و روش خیلی خوبه 

میترسم مزش خوب نباشه 🥲

واقعا خوب میشه؟

بذار تو فر با کره سرخ کن سرخ کن بدون روغن نداری

درستش کردم فقط می‌خوام ببینم مزش خوب میشه یا نه🥲

درضمن سرخ کن دلبخواهیه که اخرش مثلا سرخش منی بدون روغنم میشه ولی به نظر من روغن نزن همینجوری کمش کن بپزه مغزپخت میشه نگران نباش من همش همینکارو میکنم کلیم مهمون داری کردم