2777
2789
عنوان

غذا بدون روغن

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 23 پست
درضمن سرخ کن دلبخواهیه که اخرش مثلا سرخش منی بدون روغنم میشه ولی به نظر من روغن نزن همینجوری کمش کن ...

امیدوارم خوب بشه 🥲

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمن باش خوب میشه روغن مزه نمیده فقط چرب میکنه من هیچ وقت با مرغ وماکارونی روغن نمیزنم سعی کن روغن ح ...

من کلا روغن کم استفاده میکنم 

مثلا برا سیب زمینی سرخ کردن کلا یه قاشق روغن میزنم خوشمزه و طلایی هم میشن 

اگر خوب بشه این غذا چرا که نه 

چیز مفیدی هم که نیست آخه

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

مگه مرغ آبپز روغن میخواد؟ من سرخشم میکنم روغن نمیزنم خودش کلی پس میده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

مرغ معمولا خودش یکم چربی پس میده آب پز کردی دیگه؟ 

من سری قبل مرغ گذاشتم تو آب با پیاز گذاشتم رو گاز ادویه زدم آب پز شد خیلی خوشمزه شد دارچین هم انداختم خوش بو شد حالا شاید شما دوست نداشته باشین