2777
2789

سلام دوستان من هفته ۲۸هستم و کم‌کم باید خودمو واسه نوع زایمان آماده کنم،دوس دارم طبیعی باشه وای میترسم وسطش کم بیارم چون خیلی آدم دل نازک و ترسویی هستم از خون هم میترسم،بنظرتون چیکار کنم تو زایشگاه که راحتتر پیش بره زایمانم؟مامای همرا بگیرم  یا بیمارستان ماماهاش کافی ان؟دردش در چه حده؟چندتا بخیه خوردین؟😚😚😚

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤پسر عزیزم درپناه خدا باش تا شنیدن صدای اولین گریه ات  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دردش نمیدونم در چه حده چون من وسطای کار واسم امپول بی حسی زدن کمتر درد کشیدم. ولی نترسی چیزی ن ...

مگه میشه وسط درد بی حسی بزنن؟☹️حس زورت از بین میره ک

ازمایش لگن انجام دادی؟ منم طبیعی دوس دارم... ولی فعلا ازمایش لگن نشدم

هنوز معاینه نشدم ولی اکثر لگن ها مناسبن خیلی کم پیش میاد بگن نه

اگه هزینش برات مشکلی نیست مامای همراه بگیر و از الان هم برو کلاسای آمادگی زایمان . ناحیه پرینه رو با روغن زیتون حسابی هر رو ماساژ بده تا منعطف بشه و نیاز ب بخیه پیدا نکنی...

نزدیک زایمانت سوره انشقاق رو یا خودت بخون یا ب بقیه بگو برات بخونن...

در کل درسته دردش زیاده ولی قابل تحمله😍😍😍

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بله . منم اپیدورال شدم

وقتی دهانه رحم ب ی حدی فک کنم ۵ سانت برسه میتونی درخواست کنی دکتر بیهوشی برات بزنه اونوقت دیگه خیلی دردات کم میشه

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕
نترس عزیزم بیشتر استرسه که ممکنه چی بشه مطمین باش اگه اون قدر ها هم ترسناک و دردناک بود،زنهای قدیم ...

من مثلا  میترسم وسطش کم بیارم بچه چیزیش شه😢😓😥 اگه وسطش بگم منو ببرین سزارین و اینا چی😭

بهش میگن بی حسی اپیدورال... سرچ کن برات میاره...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))