2777
2789
عنوان

توروقران بیاین اینجا

51 بازدید | 10 پست

خانوما دخترم یک سال و ده ماهشه

کلا از بچگی وابسته بود و نق میزددد ی مدت گذشت براش دعا گرفتم خوب شد گفت نظر و ترس داره

حالا باز همونجوری شده اصلا بدون من هیچ جا نمیره حتی بغل باباش ـ و از مردا خیلی میترسه

حالا ی نفر گفته مادرش همزاد داره ب کودک انقالش داده  چیکار کنم بنظرتون راست میگه

💪😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدابچس دیگه معلومه که وابستگی داره من تا شش سالگی از کنار مامانم تکون نمیخوردم مدرسه که رفتم خوب ...

خب چیکارش کنم اینقد گریه نکنه بخدا هرراهی رو رفتم خودم میگم مال اینه ک کلا از نوزادی بغلم میخوابوندممش و کلا همیشه حتی ی ثانیه هم ولش نکردم

💪😎

دعا چیه برای بچه گرفتی؟اگه این مشکل ادامه داشت ببرش پیش روانشناس کودک وقتی بزرگتر شد ... شاید تو جمع نبردی و بچه از آدم ها میترسه. سمت دعا و این چیزا نرو... خدا عقل داده بهت

دعا چیه برای بچه گرفتی؟اگه این مشکل ادامه داشت ببرش پیش روانشناس کودک وقتی بزرگتر شد ... شاید تو جمع ...

یعنی  متوجه میشه اگه ببرم پیش مشاوره

بخدا هرروز میبرمش تفریح بیرون گشت گذار اما چ فایده همیشه از مردا میترسه 

💪😎

یعنی متوجه میشه اگه ببرم پیش مشاورهبخدا هرروز میبرمش تفریح بیرون گشت گذار اما چ فایده همیشه از مردا ...

ببین بچه ات خیلی کوچیکه. من با این سنم گاهی از بعضی مردا نگاه میکنم میترسم. بچه منم خیلی بهم وابسته بود... سه سالش شد بذار مهدکودک درست میشه.