2777
2789

سلام خانما

میخوام از بین این دو دسته انسانها کدام انتخاب میکنید برای دوستی پایداز و به نظرتون دوست داشتنی ترند

تعداد رای : 36
نظرسنجی
اخلاق خوب قلب مهربان با قیافه معمولی چاق یا خیلی لاغر
34
94%
اخلاق بد، پرخاشگر، قیافه زیبا و هیکل مناسب
2
5%
السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیافه و هیکلش تو سرش بخوره وقتی اون اخلاقای گندو داره😄😄😄😄😄

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

یعنی سوال داره واقعا مگه با قیافش و هیکلش می خوام دوست بشم

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
صد درصد گوزینه اول😁😁😁😁ولی همه ی خوشکلا بداخلاق نیستن😁😁😁😁😁😁

صد درصد

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
واااا هیکل مناسب و قیافه زیبا به چه درد ما میخوره؟🤔🤔🤔تعریف دوستی رو باید دوباره مرور کنی 😉.

این نظرسنجی فقط برای اثبات به خانمایی که جون قیافشون به نظرشون زیبا نیست و به همین علت خودشون دوست ندارند زدم تا ثابت بشه قیافه همیشه مهم نیست

دوز پسر یا دوست دختر ? دوست دختر که هر چی زشت تر باشه اعتماد به نفس خودم میره بالاتر 😁 تازه مهربونم که هست ، دیگه چی می خوام 

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘

خوشگل بداخلاق میخوام چکار؟ 

اونوقت من با این دماغم برم با یه خوشگل رفیق شم اخلاقشم گند باشه دق میکنم که 

همون تپلی زشت رو میتشخیصم

بابا به خدا عشق و عاشقی هم  یه تَهی داره مثل جون آدمیزاد ‌‌...  
خوش بحالت که انقدر دوست داری که بنا بر اپشن انتخاب میکنی من یدونم ندارم    

ادم یکی هم داشته باشه ولی واقعا دوست باشه ارزش داره دوست پیدا کردن سخت نیست تو کلاس هنری ورزشی خیلی جاها میشه دوست خوب پیدا کرد

خوش بحالت که انقدر دوست داری که بنا بر اپشن انتخاب میکنی من یدونم ندارم    

بیا خودم دوستت میشم، هیکل نامناسب قیافه زشت،اخلاق بد و پرخاشگر😂

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉