2777
2789

خانوما 

اگه یه خانواده عقد دخترشون باشه و‌شما هم از بستگان نزدیکشون باشین و برای دعوت به مراسم عقد فقط یه پیام بفرستن تو ایتا براتون واکنشتون چیه واقعا ؟

همچین مراسمی با این طرز دعوت کردن شرکت میکنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا تا حالا ندیده بودم یکیو اینطوری دعوت کنن مخصوصا اقوام نزدیک

جدیدا متاسفانه اینطوری شده

من چندوقت پیش ایتامو باز کردم دیدم کارت عروسی یکی از اقوام نزدیک واسم فرستاده شده

چاره چیه

واقعا تا حالا ندیده بودم یکیو اینطوری دعوت کنن مخصوصا اقوام نزدیک

لابد تاثیرات روانشناسی جدیده که همش میگن با آدما صمیمی نشید...مرز بزارید....حریم بزارید....فقط آرامش خودتون مهم باشه....فقط ب فکر خودتون باشید

سلام ببخشید میدونم اینجا جاش نیست میخواستم بگم شما  دکتر آسیه اصلانی چشم پزشک  را می‌شناسید؟ کارش خوبه خواهرم دنبال یه چشم پزشک خوب در اصفهان میگرده اینا معرفی کرده  بودن بهش داشتم تحقیق میکردم میشه جواب منا بدید