2777
2789
عنوان

بیاین صادقانه بگید چجوری تو این گرونی خرج خودتونم میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3894 بازدید | 102 پست
عزیزم میشه بپرسم چطوری مدیریت می‌کنی حقوقتون‌رو؟

من اگه حقوقم بگم تعجب میکنی من حقوق خودم ۷ تومن یه زمانی شوهرم ؛درامدش خوابیده بود ولی انقد قشنگ مدیریت میکردم هیچ کسم باورش نمیشه حقوقمون انقد کمه خیلی حواسم هست به همه چیز لباسامم هیچ وقت نمیرم از مغازه یا پاساژایی ک اسم در کردن وتو بالاشهرن بخرن و حتی یا ارایشگاه های گرونم نمیرم جاهایی رو پیدا میکنم ک قیمتاش مناسبه مثلن من مغازه شلوار لی میشناسم که شلواراش فقط میده ۳۰۰ تومن و تولیدی شلوار لی و شلواراش مرگ نداره در صورتی ک همون شلوار لی های اون رو پاساژ دم خونمون میده ۲ تومن چون اجاره هاش بالاس ... یا کاپشن میرم جایی میخرم که ۱۵۰۰ جنس عالی ضد آب ولی اونسر شهر تایم میزارم و زمان که اینا رو پیدا کردم شال جایی میشناسم ک ۵۰ تومنم ازش خریدم اونم جنس عالی کیف خریدم ۹۰ تومن ک اصن باور نمیکنی ببینیش🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهچندساله ارایشگاه نرفتمخونه خودم مو رنگ میزنم و اصلاح میکنمفقط یک عروسی دعوت بودیم ارایشگاه رفتمسال ...

پس ک اینطور زندگی خیلی سخت شده

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

چون خودتون شاغل بودین عادت کرده بودین به راحت خرج کردن الان سختتون شده.به تدریج دستتون میاد انشالله ...

انشالله همه داشته باشن خرج کنن

انشالله اینقدر بچه ات با خودش برکت بیاره که از در و دیوار برات پول بباره ناراحت نباش خدابزرگ اون بچه ...

انشالله برای شماهم بهترینا اتفاق بیوفته🥰

من اگه حقوقم بگم تعجب میکنی من حقوق خودم ۷ تومن یه زمانی شوهرم ؛درامدش خوابیده بود ولی انقد قشنگ مدی ...

افرین ک وقت میزاری ما حالا تنبلیمون میاد میگیم ول کن اینهمه راه بریم فلان جا همینجا میخریم😏