2777
2789
عنوان

بیاین صادقانه بگید چجوری تو این گرونی خرج خودتونم میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3912 بازدید | 102 پست
من لوازم آرایش و اینا ک میخرم خیلی وقته دارمش لیزر هم میرم برا همین از موی صورت راحت شدمابرو هم ک تخ ...

خب همین روتین پوست و مو یه اصلاح صورت در ماه و یه دست لباس تو هر فصل خودشم کم نیس🥺بخصوص لوازم بهداشتی الان خیلی گرونه

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

خب میرفتی سرکار اتفاقا تو بارداری سرکار رفتن واقعا خوبه زمان زود میگذره من کارمندم تا ده روز به زایم ...

منم تا چهار ماهگی رفتم منتهی خونمون چهارمه مسیر سرکارمم رفت و برگشت سه ساعتی میشد دیگه جفتمم پایین بود دکتر گف نرو

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی هزینه ارایشگاه و لباس و اینا نمیکنید؟

نه

چندساله ارایشگاه نرفتم

خونه خودم مو رنگ میزنم و اصلاح میکنم

فقط یک عروسی دعوت بودیم ارایشگاه رفتم

سالی یک بار لباس بیرون میخرم فقط عیدها

درحدی قناعت ک ارایشگا لباس و مثلا همه چی تقریبا جز خورد خوراک تعطیل همین

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

خدا ب درامد همسرامون برکت بده و همه ی نون اورارو حفظ کن

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

من شاغلم... پول هم اندازه خودم دارم. ولی سالی 2 بار می رم آرایشگاه یا فوقش سه بار. کارهای دیگه رو خودم تو خونه می کنم. لیزر و فیشیال و ناخون گذاشتن و اینا هیچ وقت نداشتم.

خوشم نمیاد کلا.

پول باشگاه می دم که وحشتناک هی داره گرون می شه.

لباسم سالی دو سه دست می خرم با قبلی ها می پوشم.

دقیقاا عین من... منم سرکلاژ کردم و استعفا دادم 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...