2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه قیمته عزیزم؟و کاورش خوبه؟

کاورش متوسط رو به بالاست بنظرم برای منی که پوست طبیعی دوست دارم خیلی خوبه،خیلی نرم و من واقعا راضی بودم 

قیمتش ۳۵۰ من گرفتم 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

اتود و کلینیک خودم استفاده نمیکنم اصلا ولی برای آرایشگاهم استفاده میشه خیلی عالین

ممنون عزیزم‌میشه بگی لطفا کدوم‌شماره هاش رو بیشتر مصرف میکنی

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
قشنگ پخش نمیشه حالت و احساس گچ داره رو پوست

ای گفتی کاش زودتر تاپیک میزدم دیشب گرفتم فکر کردم روی صورت من اینجوره البته قبلا ۳۵۰بوده الان شده ۴۵۰ حالا هم دوستش ندارم☹️☹️☹️☹️

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
راستی کدوم شماره اش رو میخری

من شماره ۳ رو خریدم ولی تیره هست یکم واسه پوستم که گندمی روشنه 

الان توی نت زدم که عکسشو واستون بفرستم اصلا نبود شبیه اونی که من داشتم چون من از فروشگاه شهرمون خریدم

راستی پنکیک شون هم خیلی تعریفش رو شنیدم،بیوتی بلاگرا هم خیلی تعریف میکنن

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

ممنون عزیزم‌میشه بگی لطفا کدوم‌شماره هاش رو بیشتر مصرف میکنی

عزیزم ببخشید دیر جواب میدم نبودم چندروز

برای خودم 1 و 2 مناسبه باز بسته به برند متفاوته ولی تا رنگ 3 تو آرایشگاه موجوده هم کرموپودر هم کانسیلر و پنکک و...چون اغلب پوست ایرانیا بین اینا هست و من شناره های بالاتر بگیرم استفاده نشده انقضاش تمام میشه

شما تناژ پوستیت از روی رگ دست با همون شاهرگ میتونی متوجه بشی.رگ دستت چه رنگیه؟

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
ای گفتی کاش زودتر تاپیک میزدم دیشب گرفتم فکر کردم روی صورت من اینجوره البته قبلا ۳۵۰بوده الان شده ۴۵ ...

کلا برند زیاد جالب و مطرحی نیست

سعی کن از هر برند اورجینالش بخری...کیفیت باشه کمیت جبران میشه حیفه پوستت 

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.