2777
2789
عزیزم ببخشید دیر جواب میدم نبودم چندروزبرای خودم 1 و 2 مناسبه باز بسته به برند متفاوته ولی تا رنگ 3 ...

ممنون ک جواب دادید ... من پوستم گندمی روشنه.. اینهایی ک گفتید قیمت گرفتم خیلی گرونن برای همون محلس عالین ممکنه عزیزم پنکیک مناسبتر ک روزانه بتونم استفاده کنم بهم معرفی کنی🙃🫠😘

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ک جواب دادید ... من پوستم گندمی روشنه.. اینهایی ک گفتید قیمت گرفتم خیلی گرونن برای همون محلس ع ...

شماره 2 مناسبه برای شما

پنکک چرب لومینوس سیلک نوت هم خیلی خوبه قیمت حدود 500

فلورمار هم کاورش متوسط ولی نرم میشینه رو پوست

این لی هم واقعاا خوبه 

و و و پنکک مای که هرچی بگم کم گفتم👌🏼

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
شماره 2 مناسبه برای شماپنکک چرب لومینوس سیلک نوت هم خیلی خوبه قیمت حدود 500فلورمار هم کاورش متوسط ول ...

ممنون عزیزم زحمت کشیدی 😘😘مهربون 

من میکاپ زیاد نمیکنم مگر در وقت های خاص بیشتر رسیدگی به پوست دارم که باعث میشه نیازی به کرمپودر نداش ...

عزیزم... ارایشگرید نه؟کدوم شهرید

۱۶ چه جالب من همیشه ۲ یا ۳ میزدم قیمتش در چ حده

این پنکیک طیفِ رنگیش از ۱۰ شروع میشه شماره هاش

والا من آخرین بار ۳ ماه پیش گرفتم ۶۰۰ الان بعد از این نوسانات دلار نمی‌دونم چند شده🤦🏾‍♀️

این پنکیک طیفِ رنگیش از ۱۰ شروع میشه شماره هاشوالا من آخرین بار ۳ ماه پیش گرفتم ۶۰۰ الان بعد از این ...

با این قیمت پس کاورش بالاست اگر هر روز بزنی چند ماهه تمام میشه

با این قیمت پس کاورش بالاست اگر هر روز بزنی چند ماهه تمام میشه

بشدت کاور مخملی و خوبی داره 

و بافت سبک و گیاهی

من هر روز نمی‌زنم دو ماهه روز درمیون می‌زنم هنوز کلیش مونده

حجمش اوکیه

بشدت کاور مخملی و خوبی داره و بافت سبک و گیاهیمن هر روز نمی‌زنم دو ماهه روز درمیون می‌زنم هنوز کلیش ...

ممنون عزیزم بابت توضیحاتت