2777
2789
عنوان

بچه ها شما به چشم‌زدن اعتقاد دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3769 بازدید | 158 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی هم اعتقاد دارم.ازهمین چشای نجس وشوره که زندگیم به این روز افتاده

حالا چرا نجس؟؟؟

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
هههههههههه دست خودشون نیست؟ قشنگ بود

طرف میگه از بچم تعریف کنم شبش یه چيزيش میشه اين دست خودشه؟نحوه حرف زدنتو درست کن

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند

حضرت محمد گفته نصف مردگانی که در قبرستان خوابیدن از چشم زخم بوده چشم خیلی قدرت داره علتشم تنبیه کسانی که خودشون رو خیلی جلو چشم میندازن به خاطر همین میگن از خوشیها وداشته هاتون پیش کسی نگین 

چرا رفتی ؟چرا من بیقرارم
بچه ها مبگن خانوم بارداری اگه اعدام ببینه یا مرده چشم بچش شور میشه

منم شنیدم زن باردار نباید مرده رو ببینه چشم بچش شور میشه ولی صحتش رو نمیدونم.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
پدر منم چیز خورش کردن مادرش خیلی بدم میاد ازش

مادرشوهرم اول منو مریض کرد من یکسالو نیمه مریضم منو از خونه و زندگیم دور کرد الان ب پسرش خورونده انگار نه انگار شوهرمه بهش میگم بیا بهم سر بزن باردارم مثلا فقط دهن مادرشو میبینه خدا باید درد بده بهش فقط درد خودم ازش پرستاری کنم هر روز دونه دونه کاراشو یادآوری کنم بهش ک چ بلایی سرم آورده چ کرده با من چقد آتیش ب دلم میزنه بخدامن آدم خنثی بودم کاری کرده باهام شدم ی آدم عصبی