2777
2789
عنوان

بچه ها شما به چشم‌زدن اعتقاد دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3769 بازدید | 158 پست
عییییین من بچه دار هم شدیم هر زمان گفتم ااا خدارو شکر بچم امروز ارومه شبش خیلییییی گریه  و بی ...

یکی می‌گفت مادر بچه رو چشم نمیزنه و کار حسوده فقط خخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتی چشم میخورم با شوهرم فقط دعوا میکنم الانم یک هفته است تو دعواییم 

من یه خانواده رو میشناسم با هرکی رفت و آمد میکنن تو اون خانواده طلاق اتفاق میوفته با خانواده ما رفت و آمد کردن خواهرم جدا شده همسایه مون دخترش جدا شده دوستشون زن و شوهر جدا شدن یه دوست دیگه شون دختره جدا شده خاله شون از همسرش جدا شده پسر خاله شون زنشو طلاق داده و خیلیای دیگه.این دلیلش چیه؟؟؟؟

هر وقتم اومدن خونه مون رفتن تو خونه ما بی دلیل اصلا نمیفهمیم چطور یه دعوای شدید راه میوفته!

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

منم هرموقع از شوهرم تعریف میکنم تو جایی یا میگم خداروشکر زندگیمون اروم شده خوبه به شبش نمیکشه ی دعوای اساااسی میکنیم نمیدونم خودم چشم میزنم یا طرف مقابلم!!!!الان دیگ میترسم بگم چه زندگیمون خوب شده😑😑چقد همه چی ارومه من چقد خوشبختم😆

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜

من هیچ اعتقادنداشتم امابعدازچندبارواقعافهمیدم میشه.یه باریکی اومدگفت چقدروسیله داری یه اه کشیدفرداش تمام خونم اتیش گرفت حتی نصفه دیوارریخت یه بارگفتن خوشبحالت تلویزیون ال سی دی داری اون موقع اولاش بودشبش سوخت ووووبخدا

من یه خانواده رو میشناسم با هرکی رفت و آمد میکنن تو اون خانواده طلاق اتفاق میوفته با خانواده ما رفت ...

مال ماهم این طوریه ولی تو خونواده ی شوهرمه دقیق نمیدونم ولی فکر کنم یکی از جاریامم میام خونه اسپندم دود میکنم فایده نداره فکر کنم چشم نظرشون خیلی قویه یه بارم همچین چشم زدن ک منو شوهرم 2 هفته به شدددت مریض بودیم

تیکر تحویل سال 97