2777
2789
عنوان

بچه ها شما به چشم‌زدن اعتقاد دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3769 بازدید | 158 پست
الی خانم زیاد هم اعتقاد داشته باشی برات بد بیاری میاره بگو من اصلا اعتقاد ندارم تا مشکلت حل بشه هرچی ...

بحث بد بیاری نیست دوستم وقتی ی چیزی وارد زتدگیت شه کلا رشته زندگی رو میریزه بهم من ک واگذارش کردم ولی من نگم پسرش همه خبرارو میبره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول من اعتقادی نداشتم ولی یه اتفاقی افتاد که اعتقاد پیدا کردم،،،دخترم 5سالش بود جمع یه رقمی با یه رقمی رو حفظی انجام میداد تا اینکه متوجه شدیم جمع سه رقمی با سه رقمی رو هم ذهنی میتونه حل کنه که خیلی واسمون جالب بود خیلی سریع هم جوابو میگفت،،،،من هم که اعتقادی به چشم و این چیزا نداشتم از کسی قایم نکردیم،،،تا اینکه یه روز که با باباش رفته بود کلاس زبان،، بعد از کلاس باباش اینو برده بود خونه یه فامیل درجه یک گذاشته بود واسه نیم ساعت رفته بود یه چیزی بخره،،،بعدم با هم برگشتند خونه،،، شب بهم گفت مامانی وقتی بابایی نبود اون خانم منو برد تو اتاق ازم ریاضی پرسید،،همون لحظه تو دلم یه جوری شد فردا صبح دخترم از خواب بیدار شد با دلدرد شدید بعدش استفراغ پشت سر هم و بعد از اون سردردهای وحشتناک طوری که بچه با مسکن آروم نمیشد شب تا صبح گریه میکرد،،،ده روز کلا مریض شد،،،خیلی بهم سخت گذشت ولی درس عبرتی شد که دیگه یک لحظه بچمو جایی تنها نذارم و خیلی چیزا رو از خیلی آدما قیام کنم

میخوام برم مهمونی اینو 3بار میگم

الله اکبر

الله اکبر

الله اکبر

ماشالله

لا حول و لا قوه الا به الله العلی العظیم

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم