2777
2789

از نظر شرایط خانواده خیلی بهم میخوریم

من یبار جداشدم ویه بچه دارم ک باپدرشه 

اون دوبار توعقد جداشده 

ظاهرا تقریبا مث همیم 

من دانشجو ترم ۲پرستاری ام 

اون راننده پرسنل مرکز بهداشت ولی فک کنم رسمیه 

هنوز اصلا باخودش درین مورد حرف نزدیم ودلایل جداییشو از زبان خودش یا همسرانش🤣نشنیدم 

گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول دلیل جدایی بپرس ب نظرم

خب باید احازه بدم بیاد حلو ک بتونم باهاش ارتباط بگیرم وبپرسم تازه اگه راس بگه

حتما اینکارو کن مشکوکه ۲بار جدایی اونم جفتش تو عقد

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

فرزند شما چند ساله است و دورنمای برگشتنش پیش شما چه طوره؟ این مساله ی مهمی هست...

۷سالشه 

درحال حاضر منو میبینه احازه نداره بغلش کنم و همونحا فرار میکنه سه ساله همینه وضع 

و بعدا هم فک نکنم پدرش اجازه بده بیاد

به نظرم من از دو تا زن قبلیش نپرس چون اونا قطعا حق و ب خودشون میدن و اگه حتی این پسر خوبم باشه اونا یه جوری تعریف میکنن که بد تو ذهن تو جا بیافته ذات دختر اینه حق ب جانبه فق خودشو میبینه درصورتی ک شاید تو جداییشون دختره بیشتر تاثیر داشته باشه

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

من همیشه میگم کسی که یبار جدا شده (چه زن چه مرد) میگیم خب اختلافاتی وجود داشت شانسش خوب نبود آدم خوبی سر راهش قرار نگرفت انتخابش اشتباه بود

ولی کسی که دوبار سه بار چهاربار و … جدا شده حتما مشکل از خودشه وگرنه کسی از یک ناحیه دوبار اشتباه نمیکنه

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

به نظرم من از دو تا زن قبلیش نپرس چون اونا قطعا حق و ب خودشون میدن و اگه حتی این پسر خوبم باشه اونا ...

اره برای همین نگرانم 

به نظرم من از دو تا زن قبلیش نپرس چون اونا قطعا حق و ب خودشون میدن و اگه حتی این پسر خوبم باشه اونا ...

از کی بپرسم 

دوستشم میگه خیلی پسر خوبیه

از کی بپرسم دوستشم میگه خیلی پسر خوبیه

از کسی نیاز نیس بپرسی نظر ادما راجب بقیه مختلفه یه چن وقت باهاش حرف بزن رفت و امد کن خودت ببین چطور ادمیه اگ دیدی بدردت میخوره مبارکه اگ نه ک بیخیالش شو

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...