من اینجوری فسنجون درست میکنم همه عاشقشن
اول یه پیاز کوچولو رو خیلی ریز رنده میکنم تفت میدم بعد گردو هارو میریزم و خوووب تفت میدم حسابی
بعد یکم آب میریزم خیییلی کم با مرغ میزارم بپزه هروقت دیدم آبش کمه بهش چند قالب یخ اضافه میکنم بزار قشنگ دوسه ساعت بپزه مرغه رو درار ریش ریش کن استخوناشو بریزدور دوباره برش گردون تو خورشت و رب انارتو بزن
توهرکدوم ازین مراحل هروقت دیدی آبش کم شده چند قالب یخ اضافه کن
یخ باعث میشه گردو ها بهشون شوک وارد شه و روغن پس بدن
مزشو هرجوری دوس داری تنظیم کن و شکر بزن