2777
2789
عنوان

کسی هست مشاور کنکور باشه

57 بازدید | 3 پست

سلام

راستش من شنیدم دو نوع تعهد خدمت داریم یکیش برای کد رشته های بومی مناطق محروم هست که دو برابر طول تحصیل باید در منطقه محروم خدمت کنند

اما یک چیز جدید شنیدم اونم اینه که بقیه دانشجویان روزانه هم تعهد خدمت دارند و اون تعهد هم درست مثل رشته های بومی هست فقط اولی رو نمیشه خرید دومی رو میشه خرید این درسته ؟

بعد اگر کسی نتونه استخدام بشه چی این ۸ سال تعهد خدمت پابرجاست یا ۸ سال بعد از فارغ‌التحصیلی حتی اگه سر کار نریم باطل میشه و میتونیم مدرک بگیریم؟

بی کار نمیمونه تو موظفی هر جا کمبود باشه بری حتی زاهدان ،مطمئنا زاهدان و سیستان همیشه کمبود هست و تعهدی ها بی شغل نمیمونن و اینکه بله حتی روزانه عادی هم قبول بشی ۲ سال تعهد داری که برای پسرا جای همون سربازیه و اینم قابل خرید نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعهد هشت ساله قابل خرید نیست الان همش ۱.۵ برابر طول تحصیله روزانه تهعد نداره طرح داره دو ساله که قابل خریدم هست  

تو وقتی تعهدی هستی استخدام دولت نیستی ولی کار داری تو رو مناطق محروم می‌فرسته برای استخدام شدن باید آزمون استخدامی وزارت بهداشت قبول شی