ولنتاین چن ساله اومده ایران .بعضیا یجوری براشون مهمه ک انکار ننه باباشون با ولنتاین مزدوج شدن😂
ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔
ولنتاین چن ساله اومده ایران .بعضیا یجوری براشون مهمه ک انکار ننه باباشون با ولنتاین مزدوج شدن😂
در اصل زنای یک مرد کشیشی با یه دختر اسمش شده ولنتاین
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
در اصل زنای یک مرد کشیشی با یه دختر اسمش شده ولنتاین
همین اصل موضوعو هم نمیدونن خیلیا
ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔
وای دمت گرم ،،،،،یاده ی کاربر افتادم یعنی از امشب هممون کچلیم بد عکس کادوی ولنش ,,,
عشق واقعی جار زدنی نیست .اینا عقده رو میرسونه