2777
2789

انتظار زیادی از همسرتون نداشته باشید تو این گرونی

من و همسرم کلا به این نتیجه رسیدیم برای هم چیزی نگیریم پس انداز کنیم

ولنتاین چن ساله اومده ایران .بعضیا یجوری براشون مهمه ک انکار ننه باباشون با ولنتاین مزدوج شدن😂

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولنتاین چن ساله اومده ایران .بعضیا یجوری براشون مهمه ک انکار ننه باباشون با ولنتاین مزدوج شدن😂

چیز بدی نیست خب برای هم کادو میگیرن ولی باید درک هم کنن کادو میتونه هرچیز کوچیکی باشه حتما که نباید سرویس و گوشی باشه

وای دمت گرم ،،،،،یاده ی کاربر افتادم یعنی از امشب هممون کچلیم بد عکس کادوی ولنش ‌‌,,, 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

در اصل زنای یک مرد کشیشی با یه دختر اسمش شده ولنتاین

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
واقعا تو این شرایط نمیشه انتظار داشت اخه بیچاره اقایون هم گناه دارن صبح تا شب کار می کنن شب فقیر تر ...

جدا از این اصلا ولنتاین مال ایرانی ها نیست 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

جدا از این اصلا ولنتاین مال ایرانی ها نیست

ما یک سال سپندارمذگان و با همسرم جشن گرفتیم

ولی من کلا جشن دوست دارم چه ایرانی باشه چه خارجی، باعث شادی میشه دیگه

در اصل زنای یک مرد کشیشی با یه دختر اسمش شده ولنتاین

همین اصل موضوعو هم نمیدونن خیلیا 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

وای دمت گرم ،،،،،یاده ی کاربر افتادم یعنی از امشب هممون کچلیم بد عکس کادوی ولنش ‌‌,,,

عشق واقعی جار زدنی نیست .اینا عقده رو میرسونه 

عشق واقعی جار زدنی نیست .اینا عقده رو میرسونه

قلک خالی زیاد صدا میده ‌‌،،،،

انتظاری ندارم چیزی برام بخره چون هر چی خواستم برام فراحم کرده البته بگم وضع مالیمونم نه خوبه نه بد معمولی ولی حقوق که میگیره هر چقدر بخوام برام میزنه 

منم فقط میتونم از پولای خودش چیزی رو که احتیاج داره براش بگیرم