2777
2789

بد میخوام هر جایی بر م تنهایی نمیزارین حتمن باید خودشون بیان 

میگم خودم میرم ولی هعی اصرار میکنن انگار بچه دوسالم ک باید باهام بیان هر جاییولی وقتی شوهرم هس با اون میرم راحترم

اینم بگم ک من این شهر غریبم ولی راه دور ک نمیخوام برم

الانم باید برم ازمایشای قبل بارداریو بدم دوس ندارم کسی متوجه بشه از این موضوع 

ولی انقددد ک باهمیم مستقلی نداریم خبر دار میشن 

واقعا نمیدونم چیکار کنم جواب ازمایش خونمو پدرشوهرم گرفت من گفتم برا لاغریمه شک نکردن میخواستم تنها برم جوابو بدم بد ی سری ازمایشای دیگ بنویسه برام ک بد برم اقدام انقد اصرار کردن ک باهم بریم گفتم من امروز نمیتونم برم فردا میم 

پدرشوهرم میگ فردا صب بهت زنگ میزنم اماده باش بریم😐😐

شوهرمم سر کاره نمیتونیم باهم بریم

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

دقیقا شرایط تورو داشتم خیلی دلگیریا پیش اومد تحمل کردم تا بعد چند ماه رفتیم جای دیگه بعد اونم خیلی کنترلگر بودن ولی خوبیش این بود تو شهر دیگه کاری نتونستن بکنن الانم که دیگه نظرشون مهم نیست کار خودمو میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خجالت و رودرباسی نداره بگو اگر اجازه بدین خودم میخام برم باید تنها برمیا اصلا نگو راه بیفت بروبچه نی ...

گفتم خودم میرم سریع قبلم گفتم 

ولی فردا صب ساعت هشت صب زنگ میزنه بهم ک بریم باهم 

اگ دیر تر زنگ بزنن ک من میگم صب زود رتم برگشتم

ب خدا تا سر کوچم نمیزارن تنها برم 

بد دخترشون هر جایی میره میاد همه جام بلده

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

دقیقا شرایط تورو داشتم خیلی دلگیریا پیش اومد تحمل کردم تا بعد چند ماه رفتیم جای دیگه بعد اونم خیلی ک ...

بب دا خخیلی شرایط سختیه 

چجؤری شوهرتو راضی کردی برین جای دیگ 

ب شوهرت چیزی نمیگفتی این وضعیتو داشتی

اشتباه خودتم گردن بگیر تو هم مقصری یه جوری میگی انگار در واحدت کشیک می مونن خوب اونا چطور از همه چی ...

مقصر چی وقتی24یا اونا خونه ماهستن یا 24ما خونه اونا ب نظرت حریم خصوصی میمونه این وسط 

مقصر چی وقتی24یا اونا خونه ماهستن یا 24ما خونه اونا ب نظرت حریم خصوصی میمونه این وسط

خوب خودتون حریم خصوصی ایجاد نکردید قبل ازدواج باید مهارت کسب کنید که بتونید بعد ازدواج برای خودتون یه خط قرمزهایی بذارید

منم همین مشکل دارم تو شهر غریبی هستم بعد شوهرم سر در نمیاره از این چیزا فقط مادر شوهرم میتونه منم خیلی بلد نیستم برم برای تنبلی میخوام برم دکتر که دکتر بهم قرص بده بار دار شم اما دوست ندارم مادر شوهرم بفهمه اگرم به اون نگم که باهاش برم دیگه نمیتونم برم چون فقط اون میتونه منو ببره

گفتم خودم میرم سریع قبلم گفتم ولی فردا صب ساعت هشت صب زنگ میزنه بهم ک بریم باهم اگ دیر تر زنگ بزنن ک ...

به شوهرت بگو من نمیخوام اینا متوجه بشن خودتم موقعه ای برو یا اونا خوابن یا بیرون یا همزمان با شوهرت برو بیرون فک کنن با شوهرت میری 

خوب خودتون حریم خصوصی ایجاد نکردید قبل ازدواج باید مهارت کسب کنید که بتونید بعد ازدواج برای خودتون ی ...

خیلی اشتباه کردم 

دارم سعی میکنم خونمونو عوص کنیم 

ولی در حال حاضر چیکار کنم

منم همین مشکل دارم تو شهر غریبی هستم بعد شوهرم سر در نمیاره از این چیزا فقط مادر شوهرم میتونه منم خی ...

چقد سخت شرایطتت مثه خودمه 

الان میخوای ب مادرشوهرت بگی خجالت نمیکشی بد🥲

به شوهرت بگو من نمیخوام اینا متوجه بشن خودتم موقعه ای برو یا اونا خوابن یا بیرون یا همزمان با شوهرت ...

گفتم خیلیم گفتم ولی هیجی نمیگ 

میگ خب بفهمن مثلا چی میشه 

اونا زودتر بیدار میشد خروس خون بهم زنگ میزنن ک بریم 

اگ شوهرم فردا خونه بود ک منمشکل نداشتمهیچ

خیلی اشتباه کردم دارم سعی میکنم خونمونو عوص کنیم ولی در حال حاضر چیکار کنم

فعلا خونه رو عوض نمیکنه اینقدر باید سعی کنی .فعلا برای خودت و اونا و رفت وامدهاشون نظم بده مثلا وقت و بی وقت نرو واگه اونا خواستن بیان بگو مثلا خوابم یا ییه چندتا کار دارم و...