اینجا کسی هست ک با خوردن قرص متفورمین و کلومیفن باردارشده باشه.میخوام بدونم بعد چندوقت اثر کرده،من دوره دومم هست دارم میخورم.ماه اول جواب نگرفتم خیلی نگرانم
دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من که سومین قوطیهای متفورمینه دارم میخورم. ولی 4 ماهه اقدامم نشده. الان دیگه 4مین اقدامم سوخت شد و هدر رفت. 28 روزه داره روزی 4 تا میخورم. امروزم پریود شدم سه روزه لک داشتم که ناراحت بودم قبل لک دیدن کلی امید داشتم آخه این ماه چهارم تنها اقدامی بود که سه بار اقدام کرده بودیم سه ماه اولی رو فقط یه بار اقدام کردیم. خیلی حیف شد حالا تو مهمونی های فامیل شوهر تنها کسی که بچه نداره منم. جاریام دخترخاله ها و.... تمام فامیل یا حاملن یا زاییدن
من که سومین قوطیهای متفورمینه دارم میخورم. ولی 4 ماهه اقدامم نشده. الان دیگه 4مین اقدامم سوخت شد و ...
الهی ناراحت نباش.کلومیفن هم مصرف کردی؟
چون دکترم گفت اگه خدایی نکرده جواب نگرفتی بیا بهت یه آمپولی میدم بزنی شماهم پیگیری کن و از روش های دیگه استفاده کن
منم این ماه دوره سومم بودباکلومیفن وهاش سی جی که دیروز پری شدم
دکترتون نگفت بعدش باید ازچه روش جدیدی استفاده کنید
روزي چهار تا!!!! يا خدا چطوري زنده ايي خواهر؟؟ من روزي دو تا متفورمين ميخورم همش حالت تهوع د ...
والا منم در حال مرگ بودم دل درد حالت تهوع. همش بالا میآوردم. غذا نمیخوردم که بالانیارم. آنقدر معده درد شدم که نگو. بادگلو گاز معده عصبی هم پیدا کردم. کلا قرصا داغونم کرد. مترونیدازول هم داده بود آنتی بیوتیک بوده معده مو داغون کرد. این حالت ها سه هفته ای بود تحملش کردم به خاطر بچه. آخه شنیدم اولش همینه ولی بعد عادت میکنه. الان یذره کمتر شده.
من خوردم باردار شدم با دفع اول البته دوفاستون و متفرمین رو هم برا تنظیم پری تا ۱ سال میخوردم
من بعد یکسال رفتم دکتر و تازه ماه دوممه ک درمان رو شروع کردم برام دعاکن جواب بگیرم.ممنون
الهی ناراحت نباش.کلومیفن هم مصرف کردی؟ چون دکترم گفت اگه خدایی نکرده جواب نگرفتی بیا بهت یه آمپولی ...
آخه بدبختی من دکتر ققط یه بار رفتم. اونم خارجی نوشت برام خوردمم سه بسته بعد شروع کردم اقدام اول. از اون موقع تاحالا هم 4 تا اقدام کردم که هیچ کدوم نشد. تا الانم فعلا دیگه دکتر نرفتم. هی گفتم این ماه میشه. این ماه میشه. تا 4 تا گذشت هنوز نشده. از مهر تا الان 4 تا اقدام کردم. ای خدا