2777
2789
عنوان

توروخدابیاین راهکاربدینج

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 27 پست
اگه مطمئنی چرا همون موقع دادو هوار نمیکنی بچه کبود میشه دیگه یا قرمز میشه بدنش اگر هم رو حدسیات میگی ...

ببین دیشب تااینکارش کرد ازبغلش که گرفتم قشنگ جانیشگون بود که قرمزشده بود امانمیدونم چجوری ثابت کنم

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین دیشب تااینکارش کرد ازبغلش که گرفتم قشنگ جانیشگون بود که قرمزشده بود امانمیدونم چجوری ثابت کنم

همونجا بگو تا بچه گربه کرد بلند شو دادو هوار کن مگه اون بچه وسیله عقده گشاییه

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

خب نده دستش خواهرشوهر من یه حرکتایی زد دیگه اجازه نمیدم حتی بیاد خونه ام

پروعه مثلا دارم شیرش میدم میاد میبرتش

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده
همونجا بگو تا بچه گربه کرد بلند شو دادو هوار کن مگه اون بچه وسیله عقده گشاییه

یعنی جی بگم چرااذیتش میکنی خومیگه نع من کاریش نکردم

اگه مطمئنی این کارو میکنه که کلا قطع رابطه کن 

یعنی خاااااک توسرش اگه این کارو  میکنه با بچه پنج ماهه همینا هستن که تو اینستا خبرش میاد بچه رو زدن یا خفته میکنن یا هزار بلا سرشون میارن یادت باشه شما مادری و مسئول بچه تی 

اینقده اعصابم خورده 

یعنی جی بگم چرااذیتش میکنی خومیگه نع من کاریش نکردم

بگو دیدم نیشگونش گرفتی بعدم جاشو نشون بده🤌🏻بعدم اگه گفت حساسیته بگو چرا فقط وقتی بغل توعه  قرمز میشه

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

پروعه مثلا دارم شیرش میدم میاد میبرتش

همین خودش یه دلیله واسه قطع رابطه اگر بچه رو دوست داشت که موقعی که داره شیر میخوره نمی اومد ببرش 

خدایی خوب خونسردی معمولا مامانها تحمل ندارن کسی به بچه شون آزاری برسونه من خودم باشم وحشی میشم 

بگو دیدم نیشگونش گرفتی بعدم جاشو نشون بده🤌🏻بعدم اگه گفت حساسیته بگو چرا فقط وقتی بغل توعه قرمز می ...

دقیقا همینو که دوستمون گفتن همون لحظه رک بگو و بهترین بهونه واسه قطع رابطه است 

بگو دیدم نیشگونش گرفتی بعدم جاشو نشون بده🤌🏻بعدم اگه گفت حساسیته بگو چرا فقط وقتی بغل توعه قرمز می ...

ممنون چشم