غریبه اند یا فامیلی همسایه ای چیزی؟نتونستی دوران آشنایی و نامزدی خانواده شو بشناسی؟تقریبا از همون او ...
فامیل دور هستیم زیاد رفت و امد نداشتیم سنتی ازدواج کردیم پدر من بی حد به این مسائل حساسه حتی رو قلیون و سیگارم حساسه و برادرام اهل هیچی نیستن... همسرمم وقتی اومد خاستگاری به ظاهر سالم بود ولی بعدها متوجه شدم عرق میخوره فیلم پ و رن میبینه رفیق بازه چشم چرونه.. من موندمو یه دنیا درد... الان سالها گذشته آدم نشده هنوز فقطططط مخفی کاری میکنه... داداشاش و باباشم مث خودشن فک کن داداشا جلوی چشم باباشون عرق میخورن قلیون میکشن مامانشونم چغندره همه جوره پایس😣😬
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مخفی کردن دلیل خیانت نیست شاید ترسیده ازت که بهش گیر بدی چرا گوشی خریده یا هر چیز دیگه . یا کلا بهش ...
کلا هیچوقت خونه نیس همش بیرون اون یکی گوشیش دوسیمکارته نمیدونم چرا خط جدید گرفته گذاشته رو ی گوشی دیگ این گوشیم ک دستشه مال قبلش خراب بود مال چندسال پیشش خدامیدونه چندسال دستش مخفیش کرده از من
چقدررر بد... نمیدونم شرایطت چجوریه من خودم متاسفانه خونواده ی حامی ندارم که پشتم بهشون گرم باشه خودمم سن کم ازدواج کردم و کار کردن و مستقل شدن زن رو عیب میدونستن الان نه حامی دارم نه مستقلم اگه شوهرم بهم خیانت کنه مجبورم کنار بیام... ولی نمیزارم شوهرم بفهمه حامی ندارم چون سواستفاده میکنه.... این حقه شماس که بفهمین تو اون گوشی چیکار میکرده اگه پشتوانه داری که پدرشو در بیار اگه مث من مظلومی که سعی کن با زبون خوش حلش کنین... مثلا میگم شاید شما سختگیر بودین با داشتن اینستای همسرت مشکل داری (چون من خودم شخصا خیلی حساسم چون شوهرم جنبه ی اینستا نداره و اگه داشته باشه همش میخواد زنای.. فالو کنه و نگاه کنه واسه همین نزاشتم اینستا داشته باشه) میگم نکنه شما حساس بودین و رفته گوشی مخفی گرفته که راحت باشه