2777
2789
اخه میگم چرا مخفی کرده خط جدید گرفته

اینکه تورو توی جریان نذاشته که کارش درست نبوده

ولی بدبین نباش شاید واقعا قصدش از داشتن گوشی جدید خیانت نبوده

وَصِله نِمی شَوَد دِگَر،این دو هِزار و یک تَرَک‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدررر بد... نمیدونم شرایطت چجوریه من خودم متاسفانه خونواده ی حامی ندارم که پشتم بهشون گرم باشه خودم ...

ن اتفاقا اون میگ اینستا نصب نکن منم ندارم نصب نکردم نمیدونم خونوادم ک پشتم هستن من کلا شوهرم هیچوقت بیرون نمیبره منو همش سرکاره ب هیچ دردم نمیخوره بعضی وقتا میگم نباشه توزندگیم چ فرقی میکنه باالان ک هست

ای دادحیف شماچی بگم بعضی خانواده ها اینجوری اند حالا شوهر من اهل این چیزا نیست اما عوضش بداخلاقه مثل ...

اینم رگ داره گاهی انقدر فحش میده و غر میزنه و به همه چی گیر میده تپش قلب میگیرم گاهیی اتقدررر مهربونه و میچسبه بهم که تو دلم میگم یه چیزی میخواد ازم

اینم رگ داره گاهی انقدر فحش میده و غر میزنه و به همه چی گیر میده تپش قلب میگیرم گاهیی اتقدررر مهربون ...

دقیقا مثل شوهر من

میاد عذرخواهی میکنه اما ممکنه فقط چند دقیقه بعد دوباره بداخلاقی کنه و ..... نگم برات خواهر

مردهارو که می شناسی

وطن ای مادر غمدیده ام.......

دقیقا مثل شوهر منمیاد عذرخواهی میکنه اما ممکنه فقط چند دقیقه بعد دوباره بداخلاقی کنه و ..... نگم برا ...

عیب نداره تحمل کن و قوی باش اگه چیزی ازش ندیدی خداروشکر کن.... فشار زندگی و گرونی پدر مردا رو در اورده همشون بداخلاق شدن

عیب نداره تحمل کن و قوی باش اگه چیزی ازش ندیدی خداروشکر کن.... فشار زندگی و گرونی پدر مردا رو در اور ...

آره یادم رفت بگم از وقتی کارشو از دست داد اینجور شد قبلا بهتر بود

ممنونم عزیزم

وطن ای مادر غمدیده ام.......

خیلی دارم عذاب میکشم نمیتونم کارشوتحمل کنم

من هر روز صبح تا شب کارم جز زدنه تنها راهش اینه که بتونیم روحمونو رشد بدیم وبفهمیمم که ما باید برای خودمون زندگی کنیم واین دیوونه ها رو بزاریم به حال خودشون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40